Steam Cadılar Bayramı İndirimi Başladı

Steam Scream Fast 2022 ürkütücü ve korkutucu oyunlarda indirimler ve etkinlikler sunuyor. Peki hangi oyunlar indirime girdi? Gelin birlikte inceleyelim.

Steam kullanıcıları, bu yıl Steam Scream Fest olarak adlandırılan Steam Cadılar Bayramı 2022 indirimi sayesinde şu anda bazı büyük indirimler elde edebilirler.

En son Steam indirimi 25 Ekim Salı günü başladı ve 1 Kasım’a kadar devam edecek. Bu, Steam Sonbahar indirimi ve Steam Kış indirimi sonrasındaki Steam satışlarıyla bu yıl için kalan en büyük Steam satışlarından biri.

Ürkütücü bir sezon olduğu için, Resident Evil Village ve Resident Evil 3 Remake dahil olmak üzere Steam Cadılar Bayramı indirimi için bir dizi hit korku oyunu indirim aldı.

İndirimli diğer oyunlar Hunt Showdown, Dead By Daylight ve çok daha fazlasını içerir.

Tahmin edilebileceği gibi, Steam’in büyük Cadılar Bayramı çılgınlığı ürkütücü ve korkutucu şeylere odaklanıyor. Korku, hayatta kalma korkusu, karanlık fantezi, Lovecraftian hikayeleri ve diğer doğaüstü maskaralık türleri. Sezonluk etkinlikler düzenleyen bir dizi oyun da indirim sırasında dikkat çekecek.

Biraz daha yumuşak kenarlı Cadılar Bayramı korkularını tercih ederseniz, Cult of the Lamb gibi oyunların yer aldığı, dalabileceğiniz bir “Silly” kategorisi de var. Monster Prom 2: Monster Camp, Plants vs. Zombies ve Ghostbusters Remastered da bulunuyor.

Bu birkaç tavsiyeden daha fazlası evet ama indirimde çok güzel şeyler olduğu görülüyor. Kendinizi bu indirimdeki oyun denizine kaptırmak çok kolay. Steam Puanları Mağazasında ayrıca yeni profil arka planları, avatarlar, çıkartmalar ve benzeri dijital öğeler de bulunmaktadır.

Etkinlik sırasında mevcut ve gelecek oyunlar için bir dizi demo da mevcut. Bu cephede biraz farklı bir şey yapan oyunlardan biri, hayatta kalma korku atıcısı You Will Die Here Tonight, etkinlik boyunca altı farklı demo yürütüyor. Demoların her biri sonuncunun etkinliklerini temel alıyor.

Steam Scream Fest şu anda canlı ve 1 Kasım’da Türkiye Saati ile 20:00’ye kadar devam edecek.

İşte Steam Cadılar Bayramı İndirimi’nde Yer Alan Oyunlar

Exit mobile version