Steam Açık Dünya İndirimi devam ediyor

Valve, Steam Açık Dünya İndirimi ile kapıları oyunseverlere açtı. 31 Mayıs’a kadar sürecek olan Steam Açık Dünya İndirimi, açık dünya oyunlarında dev indirimler sunuyor.

STEAM AÇIK DÜNYA İNDİRİMİ OYUNLARI

İndirimdeki oyunlar arasında %20 indirimli Cyberpunk 2077, %50 indirimli Sea of ​​Thieves, Red Dead Redemption 2’yi %33 indirimli, Borderlands 3’te %67 indirimli, The Witcher 3 size 7,99$ ve Monster Hunter World dahildir. %34 indirimlidir.

Satışa sunulan diğer oyunlar şunlardır: Rust, Black Desert Remastered, The Forest, Death Stranding, DayZ, No Man’s Sky, Star Wars Squadrons, The Outer Worlds, Vermintide 2 ve daha pek çoğu.


Göz atmak isteyebilirsiniz; Resident Evil Village Steam’de rekor kırdı


STEAM AÇIK DÜNYA İNDİRİMİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İndirimli oyunları kütüphanenize indirmek için 31 Mayıs 20:00’ye kadar vaktiniz bulunuyor.

Steam’in son satışı bu ayın başlarında 6 Mayıs’ta sona erdi. Bir Japon firma tarafından geliştirilen oyunların dikkatini çekerek Altın Hafta’yı kutladı.

STEAM’İN GELECEK ETKİNLİĞİ: STEAM NEXT FEST

Beklememiz gereken bir sonraki etkinlik, 16-22 Haziran’da gerçekleşecek Steam Next Fest.

Daha önce Steam Oyun Festivali olarak bilinen, yaklaşan oyunların birkaç gün süren kutlamaları, geliştiricilerin gelecek sürümlerini tartışmak için canlı yayınlara da katılmasıyla birlikte yüzlerce demo içerecek.

GENİŞ BİR OYUN YELPAZESİ

Steam, “açık dünyayı” bir türden ziyade bir tema olarak görür. Bu nedenle indirimdeki oyunlar tür olarak çeşitlilik sunar. Bunlar, birinci şahıs aksiyonundan, sürüş oyunlarına, strateji oyunlarına ve hayatta kalma oyunlarına kadar geniş bir yelpazede çalışır. Bunlar iyi oyunlar ve eskisinden daha ucuzlar.

% 40 indirimli olan serbest dolaşım RPG Kenshi’yi öneririz. Acımasız ama en iyi RPG’lerden ve en iyi hayatta kalma oyunlarından biridir.  Cesaretlendirici bir kavanoz bebeğiyle İzlanda yolculuğuna çıkaracak olan Death Stranding’i de tavsiye ediyoruz. Bu oyunun fiyatı yüzde 50 indirime girdi.

RTS oyunları, açık dünya satışına en uygun olanı değil. Ancak yeni satışın başlangıcı, WW2 RTS Company of Heroes 2’nin eşantiyonu ve bağımsız genişletme ile aynı zamana denk geliyor. 31 Mayıs’a kadar almak ve tutmak için ücretsiz olan Ardennes Assault. Ardennes Assault, dinamik bir haritada doğrusal olmayan bir harekat içeriyor. Bu açık dünya bağlantıları söz konusu olduğunda biraz zordur. Ancak bu iyi benim için yeterli, özellikle ücretsiz olduğu için.

Exit mobile version