Stardew Valley Benzeri Oyunlar

Stardew Valley benzeri oyunlar arayan oyuncular için liste hazırladık. İşte keyifli zaman geçirmenizi sağlayabilecek yapımlar!

Stardew Valley Benzeri Oyunlar

Stardew Valley benzeri oyunlar hangileri? Bu yazıda dünya genelinde çok büyük beğeni toplayan ve yıllardır popülerliğini sürdüren Stardew Valley’i oynayan oyuncuların keyif alabileceği video oyunlarını bir arada topladık.

ConcernedApe tarafından geliştirilen ve yayımlanan Stardew Valley 2016 yılında çıktı. Pek çok kişi, söz konusu yapımı uzun saatler boyunca oynadıktan sonra Stardew Valley tarzı oyunlar aramaya başlıyor. Eğer siz de aynı temaya sahip farklı bir oyun arıyorsanız listeye göz atabilirsiniz.

Stardew Valley Benzeri Oyunlar Listesi

Yukarıda Stardew Valley alternatifi oyunlar bulunuyor. Listede bulunan yapımlar ile ilgili detaylara aşağıdan bakabilirsiniz.

Forager

HopFrog tarafından geliştirilen Forager’da balık tutabilir, madencilik yapabilir, avlanabilir, meyve ve sebze yetiştirebilir ve dahasını yapabilirsiniz. Güçlü boss’lara karşı savaşabileceğiniz oyunda bulmacaları çözebilir ve 30’u aşkın gizli hazine sandığını bulabilirsiniz. Yapımda ayrıca ev inşa edebilirsiniz.

Sun Haven

Pixel Sprout Studios tarafından geliştirilen ve yayımlanan Sun Haven 2023 yılında çıktı. Piksel grafiklere sahip olan oyunda çiftçilik yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra cevher çıkarabilir ve balık yakalayabilirsiniz. Evinizi ve çiftlik alanınızı dekore edebilmeniz de mümkün.

World’s Dawn

Stardew Valley gibi oyunlar arasında World’s Dawn da yer alıyor. Wayward Prophet tarafından geliştirilen ve yayımlanan Wayward Prophet 2016 yılının ocak ayında piyasaya sürüldü. Oyunda balık tutabilir, meyve ve sebze yetiştirebilir, madencilik yapabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir ve dahasını yapabilirsiniz.

Graveyard Keeper

Lazy Bear Games tarafından geliştirilen ve tinyBuild tarafından yayımlanan Graveyard Keeper 2018 yılının ağustos ayında çıktı. Orta Çağ’da geçen oyunda balık tutabilir, çiftçilik yapabilir ve daha birçok aktivite gerçekleştirebilirsiniz. Piksel grafiklere sahip olan oyunda uzun saatler boyunca keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Hokko Life

Stardew Valley tarzı oyunlar listesinin son sırasında Hokko Life bulunuyor. Wonderscope tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayımlanan Hokko Life 2022 yılının eylül ayında satışa sunuldu.

Keyifli vakit geçirmenize imkân tanıyan oyunda çiftçilik yapabilir, balık tutabilir, evinizi dekore edebilir ve dahasını yapabilirsiniz. Çizgi film tarzında grafiklere sahip olan yapımda tek oyunculu mod bulunuyor.

Exit mobile version