Stardew Valley: 1.5 güncellemesi ile yeni düşmanlar

Çiftçilik simülatörü Stardew Valley hayranları, bu hafta PC için beklenen 1.5 güncellemesi ile bir sürpriz yaptı. Diğer konsollar yeni yıl başlayana kadar güncellemeyi görmezken, oyuncular bilgisayarlarında yeni bir tasarruf yapmaya başlayabilir. Yeni her şeyi hemen keşfedebilirler. Stardew Valley 1.5 güncellemesi, yeni bir plaj temalı çiftlik haritası, açılacak yeni alanlar ve karşılaşılacak çok sayıda yepyeni düşman türü dahil olmak üzere çeşitli genişletmeler içeriyor.

Cyberpunk 2077 oyuncuları kayıt dosyaları sorunu yaşıyor

STARDWE VALLEY 1.5 GÜNCELLEMESİYLE NELER GELİYOR?

Oyuncular, Stardew Valley 1.5 güncellemesinde yeni bir zindana erişim kazanacak. Onlara yağma için canavarlarla savaşmak ve eve getirecek hazineleri bulmak için üçüncü bir alan verecek. Yeni konum bir volkanın içindedir ve Skull Cavern ve Mines gibi, oyuncu her girdiğinde seviye değişir. Yeni orman adası, oyunculara onları meşgul edecek bir dizi zor engel ve bulmacalar sunuyor. Bu nedenle volkanı ziyaret etmek, orada yapılacak birçok şeyden sadece bir tanesidir.

STARDEW VALLEY CANAVARLARI HAKKINDA SADECE İSİMLERİ BİLİYOR

Yeni zindanla birlikte yeni düşmanlar da geliyor. Bu canavarlar hem Volkan zindanında hem de oyunun ilerleyen bölümlerinde açılırsa madenin daha gelişmiş seviyelerinde görünür. Şu anda, bu Stardew Valley canavarları hakkında isimleri dışında pek bir şey bilinmiyor. Ancak umarım bu düşmanlar onlarla savaşmaya değer etkileyici ganimetler bırakacaklar.

Stardew Valley’in Yeni 1.5 Güncellemesi Düşmanları

Aşağıda volkan zindanı ile eklenen canavarların listesi bulunmaktadır. Bu düşmanların zorluk derecesi değişebilir. Ancak şu anda oyunda bulunan diğer düşmanlara kıyasla ne kadar güçlü oldukları bilinmemektedir.

– Cüce Nöbetçi
– Yanlış Magma Başlığı
– Sıcak Kafa
– Lava Lurk
– Magma Sprite
– Magma Sparker
– Magma Duggy
– Smaçör
– Stick Bug
– Kaplan Balçık

Stardew Valley’in Yeni 1.5 Gelişmiş Karşılaşma Düşmanları

Aşağıda, oyuncuların Shrine of Challenge’da açılıp kapatılabilen Advanced Encounter seçeneğinin kilidini açtıklarında oyunun ilerleyen safhalarında karşılaşabilecekleri düşmanlar bulunmaktadır. Yazma olarak bilinen şey, Putrid Ghost’un yeni debuff “Mide bulandırıldı” ya neden olduğu ve Örümcekler’in oyuncuyu (ve Dust Sprite’ları) ağlarında yakalayabilmeleridir.

– Gölge Keskin Nişancı
– İskelet büyücü
– Örümcek
– Putrid Ghost
– Mavi Kalamar
– Kraliyet Yılan
– Balçık Yığını

Stardew Valley 1.5 güncellemesi sayesinde, bu yeni düşmanlar ve meydan okuma seçenekleri, oyunun sonundaki içeriğin iyileştirilmesine yardımcı olacak ve uzun vadeli oyunculara, geliştiricilere bir Stardew Valley 2 yapma ihtiyacı duymadan üstesinden gelmeleri için yeni engeller sunacak. Stardew Valley, uyum sağlamaya devam etti. Neredeyse beş yaşında olmasına rağmen orijinal ana oyunun üstüne yeni içerik almak. Düzenli güncellemeler, oyuncuları başlıkla ilgilenmeye teşvik etti. Oyunun türünün en popüler oyunlarından bazıları arasında en üst sıralarda yer almaya devam etmesini sağladı.

 

 

 

Exit mobile version