Stalker 2 oyunuyla ilgili video yayınlandı!

STALKER 2 ve çok sayıda diğer oyun, birinci gün Xbox Game Pass oyunları olarak onaylandı ve hizmetin büyük ölçüde genişletilmesine yardımcı oldu. S.T.A.L.K.E.R. 2, birinci gün Xbox Game Pass’e gelen ve merakla beklenen birçok oyundan biridir. Hem hayranları hem de oynamak için tamamen yeni bir şeyler arayanlar için erişilebilir olmasını sağlar.

Xbox Game Pass büyümeye devam ederken, arşivine büyük eklemeler yaptı. Sadece Square Enix’in Destiny benzeri nişancı oyunu Outriders, birinci gün Xbox Game Pass’e gelmeyecek. Ancak oyunların diğerleri bile katlanarak artıyor. Kısa süre önce Bethesda’nın satın alınmasıyla Microsoft, Morrowind’den Fallout 4’e kadar son üç neslin en iyi 20 oyununu ekleyebildi. Hizmet, birçok oyunu altında barındırdığı için, oyunlarda en büyük değerlerden biri olarak takdir edildi. Abonelikler makul fiyatlarla yapılabilmektedir. Bugünün Xbox tanıtımı, Xbox Game Pass’in değerinin neden abartılmadığını kanıtlamasını sürdürdü.

Crash Bandicoot 4 sunucu sorunu yaşıyor

STALKER 2 XBOX İLE PİYASAYA ÇIKACAK 20 OYUNDAN BİRİSİDİR

Xbox konsoluna özel S.T.A.L.K.E.R. 2, piyasaya çıktığında servise gelecek 20 oyundan biridir. Merakla beklenen RPG, serinin en büyüğüdür çünkü Fallout gibi bir şeyden çok da farklı olmayan sürükleyici bir hayatta kalma oyunu arayanların aramalarını sona erdirecektir. Açık dünya oyununun henüz somut bir çıkış tarihi yok, ancak şu anda 2021’de piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Microsoft’un S.T.A.L.K.E.R. 2’yi sadece özel olarak Xbox Game Pass’te sunabilmesi inanılmaz bir fırsat olarak nitelendiriliyor. Aksi halde niş olan oyun, şimdi güneşte zaman geçirecek ve muhtemelen ona büyük bir yeni izleyici kazandıracak. Daha fazla devam filmi üretmenin yeterli olup olmayacağı belli değil, ancak Bethesda’dan Todd Howard daha önce Xbox Game Pass’in oyunlarda daha fazla teşhir ve deneyime izin verdiğinden ötürü geliştiriciler için iyi olduğunu belirtmişti.

STALKER 2, özellikle yalnızca Xbox Series X ve PC’de olduğu gerçeği göz önüne alındığında, Microsoft için önemli özel durumlar açısından oldukça sessiz görünen bir yılı tamamlamaya yardımcı olacaktır. Halo Infinite, bu yıl içinde başka bir Xbox Game Pass eklentisi olarak çıkacak. Ancak Microsoft’un konsolu için çeşitli oyunlara yatırım yaptığını görmek güzel. Abonelik hizmetine gelen tüm bağımsız oyunlar, oyunculara ekstra ücret ödemeden tamamen yeni deneyimler sunmakla kalmayacak aynı zamanda görünmeyen geliştiricilere yepyeni bir izleyici kitlesi de sunacak.

 

Exit mobile version