Spotify Yeni Güncelleme Alabilir: Yüksek Entegrasyon İsteniyor

Dünyanın en büyük müzik dinleme platformları içerisinde yer alan Spotify, yeni güncelleme ile birlikte geliyor. Bu özellikler yüksek entegrasyon ağırlıklı.

Çevrimiçi müzik dinlenilen platformların sayısı her geçen gün artıyor. Bundan sadece birkaç yıl önce Google Play Music uygulaması vardı ve neredeyse herşey için yeterliydi. Şimdi ise yapılan onca yeniliğe rağmen gelişmeler tüm hızıyla devam ediyor. Peki ne oldu da bu kadar büyük değişimler ardı ardına geldi.

Spotify yeni güncelleme için kolları sıvadı

Küresel çapta isminden sıklıkla bahsettiren Spotify, her zaman için popülerliğini korumaya devam ediyor. Apple Music ve YouTube Music gibi rakiplere rağmen, firma yükselişini devam ettiriyor.

Spotify Yeni Güncelleme

Son gelen haberlere göre Spotify, hem Google hem de diğer platformlar ile daha fazla entegre olacak. Hatta belki de Google ile bağlantılı giriş bile sağlanabilir. Şimdilik Spotify, videolu şarkı oynatma üzerinde de yoğunlaştı. Ayrıca güvenlik açıklarını da çabucak kapatmaya çalışıyor.

Bütün bunlara rağmen ne yazık ki yeterli oranda gelişim yaşanamıyor. Spotify rakipleriyle rekabette avantajlı konuma geçmesi için daha fazlasına ihtiyaç var. Sizce ilerleyen zamanlarda Spotify bu rekabette öne geçebilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version