Spotify Takipçi Kasma / Arttırma Yöntemleri Neler?

Spotify takipçi kasma için işe yarayan yöntemler arıyorsanız doğru yere geldiniz. Bu yazıdaki yöntemlerle takipçinizi arttırın.

Spotify Takipçi Kasma / Arttırma Yöntemleri Neler?

Spotify takipçi kasma ya da bir diğer deyişle takipçi arttırma yöntemleri, öne çıkmak isteyen sanatçı adayları tarafından oldukça merak ediliyor.

Spotify, dijital yayın platformları arasında sahip olduğu topluluk sayesinde en çok söz sahibi olan platformlardan biri olduğundan sesinizi insanlara tanıtmak için Spotify’ı kesinlikle göz ardı etmemeniz ve bunun için sağlam bir strateji izlemeniz gerekiyor.

Bu yazıda yer alan yöntemleri stratejinizin bir parçası hâline getirirseniz sizi takip eden bir hayran kitlesi oluşturmanız oldukça olasıdır.

Spotify Takipçi Kasma Yolları

Spotify’da takipçi arttırmanın yollarını arıyorsanız başlangıç olarak bunları uygulayabilirsiniz. Gelin, bunların nasıl uygulanacağını öğrenelim.

Takipçi Satın Almayın

Ne yaparsanız yapın, takipçi için ödeme yapmayın. Sizi takip eden insan sayısını doğal olmayan bir şekilde arttırmanın gerçekten bir faydasını göremezsiniz. Evet, takipçi sayısı Spotify’ın çalma listelerinde yer almanız için büyük bir öneme sahiptir ama bu sadece takipçiler gerçek insanlardan oluşuyorsa geçerlidir.

Sosyal Medya Platformlarında Tanıtım Yapın

Spotify’daki takipçilerinizi artırmak istiyorsanız sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanmanız, şarkılarınızı hedef kitlenize iyi pazarlamanız gerekiyor. Potansiyel dinleyiciler zaten sosyal medyada bekliyor. Tek yapmanız gereken müziğinizi onların önüne getirmek.

Spotify for Artists’e Erişin

Henüz yapmadıysanız Spotify for Artists‘e erişme talebi gönderin. Bu, size bazı kullanışlı özelliklere sahip olma fırsatı verir. Sanatçı hesabınızı mümkün olabildiğince iyi bir şekilde optimize etmek için gerekli olan ne varsa hepsine sahip olabilirsiniz.

Müzik Paylaşma Sıklığında Tutarlı Olun

Spotify, dinleyicilerin platformda vakit geçirmeye devam etmesi için onlara yeni müzikler ve çalma listeleri öneren bir algoritmaya sahiptir. Bir sanatçı olarak hayranlarınızı Spotify’da ne kadar çok tutar ve içeriklerinizi onlara ne kadar çok dinletirseniz o kadar çok öne çıkarsınız.

Müziğinizi Spotify Çalma Listelerine Gönderin

Evet, siz sanat yapıyor olabilirsiniz ama Spotify çalma listelerine girmek de başlı başına bir sanat sayılır. Yeni şarkılarınızı Spotify çalma listesinde öne çıkarabiliyorsanız artık siz de oyunun kurallarını yazabilirsiniz.

Spotify For Artists sayesinde müziğinizi doğrudan Spotify’ın editörleri tarafından oluşturulan çalma listelerine iletebilirsiniz. Müziğinizin değerlendirilmesi için parça yayımlanmadan 4 hafta önce Spotify’a gönderebilirsiniz.

Exit mobile version