Spotify Şarkı Sözleri Gözükmüyor, Çözümü Nedir?

Spotify şarkı sözleri gözükmüyor, sorunun çözmek için nasıl bir yol izlenmeli diye merak ediyorsanız bu yöntemleri deneyin.

Spotify şarkı sözleri gözükmüyor mu? Yalnız değilsiniz. Bu sorun ile çoğu Spotify kullanıcısı karşılaşıyor. Çalan şarkının sözlerini görememe sorununun çözümünü araştıran kullanıcılar ne yazık ki işe yarayan çözüm yollarına pek ulaşamıyor.

Kullanıcıların sıkça karşılaştığı sorunu çözüme kavuşturmalarını sağlamak için büyük çoğunlukla olumlu sonuç veren yöntemleri bir arada topladık. Bu yöntemleri uygulayarak sorunu düzeltmeyi deneyebilirsiniz.

Spotify Şarkı Sözleri Gözükmüyor, Çözüm Yolları Neler?

Spotify’da çalan şarkının sözleri görünmüyorsa yukarıdaki yöntemleri uygulayın. Bu yöntemlerin nasıl uygulanacağını aşağıdan detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Spotify Şarkı Sözleri Gözükmüyor, Çözüm Yolları Neler?

1. Uygulamayı Güncelleme

Şarkı sözleri nispeten yeni bir özellik. Spotify’a eklenmesinin üzerinden çok da uzun bir zaman geçmedi. Uygulamayı eğer özelliğin kullanıma sunulmasından bu yana güncellemediyseniz şarkı sözlerini görmemeniz çok normal. Uygulamayı güncelledikten sonra şarkı sözlerine tekrar bakmayı deneyin.

2. Hesaptan Çıkış Yapıp Yeniden Girme

İlk olarak hesabınızdan çıkış yapıp hesabınıza tekrar girin. Bu işlemi bir iki kez tekrarlayın. İlk bakışta biraz tuhaf bir yöntem gibi gelebilir ancak Spotify topluluk moderatörünün aktardığı bilgilere göre bu işlem hesap ve cihazın senkronize olmasını sağlıyor.

3. Farklı Bir Ağa Bağlanma

Spotify topluluk moderatörlerinden Eni’nin sıraladığı çözüm yollarından biri de farklı bir ağa bağlanmak. Yukarıdaki yöntemler eğer size yardımcı olmazsa başka bir ağa bağlanmayı da deneyebilirsiniz.

4. Çevrim Dışı Modu Kapatma

Şarkı sözlerinin görünmemesinin başka bir sebebi de çevrim dışı mod olabilir. Bu modu kapatın ve şarkı sözlerinin görünüp görünmediğini kontrol edin.

5. Başka Hesapla Giriş Yapma

Bu sorunla karşılaşan başka bir kullanıcının keşfettiği bir çözüm yolu da şarkı sözlerini görebilen bir kişinin hesabını kullanarak giriş yapmaktan geçiyor. Arkadaşlarınızdan ya da aile üyenizden biri eğer şarkı sözlerini görebiliyorsa cihazınızdan hesabına giriş yapmalarını isteyin.

Bu hesapla bir şarkı açıp şarkı sözlerini görüntüledikten sonra hesaptan çıkış yapın ve kendi hesabınıza giriş yapın.

6. Uygulamanın Ön Belleğini Temizleme

Yukarıdaki yöntemleri uygulamanıza rağmen hâlâ bir sonuç elde etmiş değilseniz yukarıdaki adımları takip ederek uygulamanın ön belleğini temizlemeyi deneyin.

7. Spotify’ı Yeniden Yükleme

Ön bellek temizliği de sorunu çözüme kavuşturmazsa son çare olarak Spotify’ı kaldırıp yeniden yükleyin. Sorun hâlâ devam ederse Spotify’ın destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Exit mobile version