Spotify, Sanal Konserlerle Geliyor!

Spotify, bugün uygulamasında sanal konserlere yer vereceğini açıkladı. Pandemi nedeniyle gidemediğimiz konserleri uygulama üzerinden sanal olarak izleyebileceğiz. İşte detaylar.

Şirket, geçtiğimiz günlerde podcast ve daha nice yeniliklerle karşımıza çıkmıştı. Şimdi de sanal konserlerle hizmet sunmaya devam ediyor. Bu hizmet sadece biz kullanıcıların işine yaramayacak. Aynı zamanda pandemiden çok fazla etkilenen müzisyenlerin de yüzünü güldürecek.


Göz atmak isteyebilirsiniz; Xbox Game Pass Ultimate abonesi olanlara Spotify Premium ücretsiz


Spotify, sanal konserlerle müzisyenlere destek olacak

Geçtiğimiz yılda, Covid-19 sebebiyle pek çok müzisyen işinden oldu. Geçimini konserler ve canlı müzik yaparak sürdüren bu müzisyenler, pandeminin mağdurlarından oldular.

27 Mayıs tarihinde ilk konserini gerçekleştirecek olan platformda şimdilik beş adet konser tarihi mevcut. Aşağıda verdiğimiz tarihlerde sanal konserler gerçekleşecek.

Açıklamalara göre, bu müzisyenlerden dinledikleriniz varsa konserlerden önce bildirimler alacaksınız. Böylece sevdiğiniz müzisyenlerin şovlarından haberdar olacaksınız.

Spotify’ın yaptığı açıklama ise şu şekilde: “Fanların, müzisyenleri desteklemek istediklerinin farkındayız. Dünya çapında bazı ülkelerde normalleşmeler olsa da, herkesin insanların içine karışmaya hazır olmadığını biliyoruz. Bu konserler sayesinde hayranlar hem sevdikleri müzisyenlere destek olacak, hem de evlerinde konser deneyimini yaşayacaklar.”

Spotify konser bileti fiyatı

Bu konserler önceden kayıt edilmiş olacak. Aynı zamanda bilet fiyatı 15 dolar + vergiler şeklinde karşımıza çıkıyor. Her konser 40 ile 75 dakika arasında olacak. Ek olarak, bu konserlere erişmek için premium üye olmanıza gerek yok. Sadece bilet fiyatını ödemeniz yeterli olacak.

Bilet fiyatları önceden kaydedilen konserler için biraz fazla duruyor. Fakat çok sevdiğiniz bir sanatçıya destek olmak ve aynı zamanda bir etkinliğe katılmak isterseniz, bir bilet satın alarak katılabilirsiniz.

Spotify, sanal konserler yayınlayacak
Spotify, sanal konserler yayınlayacak

Spotify’ın bu hamlesi hem eve kapanan kullanıcıları eğlendirmek, hem de sanatçılara destek olmak açısından çok olumlu görünüyor. Sanal konserleri daha da geliştirip kullanıcılara sunmalarını görmek isteriz. Fakat şimdilik bunlar dışında bir bilgimiz mevcut değil.

Exit mobile version