Spotify Premium artık yanında bedava Hulu aboneliğiyle geliyor!

Spotify anket özelliği

Yeni gelen bilgiye göre Spotify Premium, artık Hulu içerik hizmetini de tamamen kapsıyor ve ekstra hiçbir ücret talep etmiyor. Özellik şimdilik sadece ABD’de kullanımda olsa da tahminimiz yakında daha fazla ülkeye sunulacağı yönünde.

Reklamlarla desteklenen içerik hizmeti Hulu, daha önce fiyatını ayda 6 dolara indirmişti. Bu fiyat her ne kadar az olsa da tüketiciler Netflix gibi bir rakibin karşısında Hulu’ya pek de bir şans vermiyordu. Spotify tarafından desteklenen bu hareketle birlikte sanıyoruz ki Hulu kullanıcı sayısında ciddi bir artış meydana gelecektir.

İlgili Haber: Galaxy S10 ve Diğer Yeni Telefonlar Spotify İle Birlikte Geliyor

ABD’de yaşıyorsanız kampanyadan yararlanmak için Netflix profilinizden Hulu servisini aktive etmeniz yeterli olacak. Halihazırda bir Hulu aboneliğine sahipseniz önce bunu iptal ettirip daha sonra Netflix Premium abonesi olmanız gerekiyor.

Hulu’ya dönecek olursak, Spotify tarafından verilen abonelik maalesef biraz limitleyici. Üst düzey kanallara abone olmanıza izin vermeyen bu paket, reklam da içeriyor. Hulu içerisinde yer alan HBO kanalı bildiğiniz üzere çok sevilen dizi Game of Thrones’un yayınlandığı yer.

Spotify açıklamasına göre kampanya 10 Haziran 2019’a ya da stoklar tükenene dek devam edecek.


Aracı: Cameron Faulkner / The Verge

Exit mobile version