Spotify Podcast Video Özelliği İle Geldi!

Herkesin uzun bir süredir beklediği Spotify Podcast video özelliği sonunda yayınlandı. İsteyen bütün kullanıcılar artık uygulamanın bu özelliğini rahatlıkla kullanabilecek. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan ayrıntılara bir göz atalım.

Müzik uygulamaları şimdilerde farklı özellikler almaya devam ediyor. Özellikle de Apple, YouTube ve Spotify arasındaki yoğun mücadele güncellemelerin sıklığını daha fazla artırıyor. Spotify tarafından henüz yeni kullanıma başlanan video güncellemesi, zaten uzun bir süredir YouTube kullanıcılara sunuluyordu. Spotify müzik platformu için zararın neresinden dönülürse kardır diyebiliyoruz.

Spotify podcast video özelliği herkes tarafından kullanılabilecek

Öncelikle bu yeni güncelleme ile gelen özelliklere kısaca değinelim. Şirketin kullanıcılar için sunacağı bu özellik, podcast yayınlarının videolu bir şekilde izlenmesini sağlayacak. Böylece hem ses hem de görüntü ikilisinin keyfini birlikte çıkarabileceksiniz. Şirket uzun bir süredir böyle bir özelliği tasarlıyordu.

Spotify Podcast video özelliği

Tüm bu özelliklere ek olarak, platform sizlere arka planda da bunları dinleme özelliği sunuyor. Böylece podcast keyfinizden mahrum kalmadan bu özelliği kullanabileceksiniz. Spotify platformu yeni güncellemesini şimdilik sadece podcast yayınları için kullanacak.

Son olarak yeni özelliğin herkes tarafından kullanılabileceğini söylemek gerekiyor. Normal şartlarda herhangi bir uygulama yeni özellik yayınladığında sadece belirli ülkedeki insanlar bundan faydalanabiliyordu. Şimdi ise yeni güncellemeyi isteyen herkes dilediği gibi kullanabilecek. Tek şart ise bulunduğunuz bölgede veya ülkede podcast özelliğinin desteklenmesi. Spotify tarafından yayınlanan bu yeni özellik neler getirecek? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

AOC, Studio F. A. Porsche Tarafından Tasarlanan Monitörü Satışa Sunuyor

Exit mobile version