Spotify Mobil Arayüzü Güncelleme Alıyor

Spotify anket özelliği

Spotify platformu kuşkusuz en popüler müzik akışı servislerinden biridir. Fakat uluslararası olarak YouTube Müzik ve Apple Müzik ve Hindistan’daki JioSaavn gibi hizmetlerden güçlü bir rekabetle karşı karşıya. 

Rekabetin önüne geçebilmek için hizmet, sık sık yeni özellikler sunuyor. Son olarak Spotify, daha önce bir özellik güncellemesinde kullanımdan kaldırılan Android kullanıcıları için widget’ını yeniden kullanmak istiyor. 

Spotify daha çok dikkat çekmek istiyor

Zamana ayak uydurmak isteyen Spotify, Android ve iOS için yenilenmiş bir mobil kullanıcı arayüzü yayınlıyor. Şirketten yapılan yeni bir blog yayınına göre, yenilenen kullanıcı arayüzü, kullanıcıların Spotify’da müzik dinleme yöntemini iyileştirecek. 

Bu değişimlerden birisi de, platformdaki ses akışını tek bir tıklamayla aktive etmeyi amaçlayan yeni bir karışık çalma düğmesidir. Buna ek olarak, uygulamanın orta kısmında birlikte gruplandırılmış beğen, oynat ve indir dahil olmak üzere tüm seçimleri barındıran yeniden tasarlanmış bir seçim satırı var.

Seçim çubuğu, premium kullanıcılar için WiFi olmadan dinlemek için yeni bir indirme de içeriyor. Bu, uygulamanın podcast’ler için kullandığına çok benziyor. Spotify yeni arayüzü Android ve iOS için kullanılabilecek.

Exit mobile version