Spotify Masaüstü İçin Mini Oynatıcıyı Kullanıma Sundu

Spotify, masaüstü uygulamasına sonunda mini oynatıcı özelliğini ekledi. Peki, bu özellik sayesinde neler yapılabiliyor?

Spotify Masaüstü İçin Mini Oynatıcıyı Kullanıma Sundu

Spotify, masaüstü uygulamasına uzun bir zamandan beri kullanıcılar tarafından talep edilen özelliklerden biri olan mini oynatıcı özelliğini ekledi. Bu yeni özellik, çalan şarkıları yönetmenize olanak tanırken aynı zamanda yapmanız gereken işlere odaklanmanıza olanak tanıyor.

Kullanıcı tarafından tercihe göre boyutlandırılabilen pencere, parçalar arasında geçiş yapma, çalma listesi seçme ve ses seviyesi ayarlama da dahil olmak üzere birçok işlemi hızlı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı oluyor.

Spotify’ın Masaüstü Uygulamasında Mini Oynatıcı Kullanılabilir

Şirket, özelliğin şu anda ücretli abonelere sunulmaya başlandığını belirtti. Sizin de kullanımınıza sunulduktan sonra uygulamanın sağ alt tarafında standart oynatma seçeneklerinin sağındaki kareye tıklayarak masaüstü mini oynatıcısını kullanabilirsiniz. Buna tıkladıktan sonra uygulamanın yanında hareket edebilen bir pencere çıkar.

Yeniden boyutlandırılabilen mini oynatıcı, size çalan parça bilgileri ve oynatma, duraklama ve diğer parçaya geçme gibi imkânlar sağlar.

Yeni özellik gelmedden önce kullanıcılar mini oynatıcı özelliğini kullanabilmek için üçüncü taraf hizmetlere yöneliyordu. Görünüşe bakılacak olursa buna artık gerek yok. Spotify, kullanıcıların isteğini dikkate alarak mini oynatıcıyı kullanıma sunmaya başladı.

Exit mobile version