Spotify kullanıcılarına müjdeli haber

Spotify Yeni Güncelleme

Spotify kullanıcılarına müjdeli haber. İsveç merkezli müzik dinleme platformu Spotify kullanıcılarına uygulamayı daha rahat kullanabileceği bir özellik getirdi. Daha önce PC uygulamasında olan şarkı sözü ile arama yapma özelliğini iOS ve Android’e getirildi. Birçok müzik platformunda olan bu özelliğin Spotify’a gelmesi biraz gecikmiş olsa da üyeler bu yeniliğin gelmesinden oldukça memnun oldu.

SPOTIFY ŞARKI SÖZLERİYLE ARAMA ÖZELLİĞİ

İsveç merkezli müzik ve podcast dinleme uygulması, bu özellik sayesinde mobil kullanıcıları rahatlacak. Uygulamayı kullananlar aradığı şarkının hatırladığı sözlerinden birkaç kelime yazmasıyla şarkıya ulaşabileceklerini aktardı.

FACEBOOK WHATSAPP VE INSTAGRAM’I AYIRABİLİR

SON SPOTIFY GÜNCELLEMESİNİ İNDİRİN

Youtube ve Apple Music gibi uygulamaların uzun süredir kullandığı bu özelliği Spotify yaptığı son güncelleme ile kullanıcıların beğenisine sundu. Siz de bu yenilikten faydalanmak istiyorsanız Android için Google Play Store’dan, iOS için Apple Store’dan uygulamanın son güncellemesini yüklemelisiniz.

Bu özelliğin uygulamaya eklenmesiyle birlikte kullanıcıların daha önce yaptığı şarkıyı bazı sözlerle Google‘dan aramalarına gerek kalmadan direkt olarak Spotify’ın içerisinden arayıp bulacaklar.

 

Exit mobile version