Spotify iOS 13 İle Siri Desteği Alıyor

Spotify nihayet Siri aracılığıyla şarkı, albüm ve çalma listeleri çalma yeteneğini kazanıyor. Spotify’ın en yeni beta sürümleri bu desteği içeriyor. Birçok kişi iOS 13.1 güncellemesinde Siri ile şarkı çalmayı test edebiliyor.

Bu yeni özellik bir iPhone’da Siri ile Spotify şarkıları istemenize izin verirken, Apple’ın giyilebilir özel bir Spotify uygulaması olmadığından şu anda bir Apple Watch üzerinde çalışmıyor. Bunun yerine, sadece Spotify özellikli diğer cihazlarda şarkı çalmak için kontrol oluşturuyor.

Spotify, iOS 13 ile tamamen uyumlu olacak

Spotify ve Siri entegrasyonu Apple’ın AirPod’lerinde iyi çalışıyor ve “Hey Siri” demenizi ve Spotify’nin hizmetinde çalması için albümler, çalma listeleri veya şarkılar istemenizi sağlıyor. İyi çalışmayan bir şey, Spotify özel podcast’ler yerine müzik aramaya çalıştığı için Siri ile podcast çalmaya çalışmak.

Spotify şu anda bu yeni işlevi test ediyor ve ana uygulamada önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkması bekleniyor. Muhtemelen kısa bir süre içerisinde bu özellik, iOS 13 ile tamamen bütünleşmiş olacak.

Exit mobile version