Spotify, İki Kişilik Premium Duo’yu Test Ediyor

Spotify, size indirimli fiyatla iki Premium abonelik sunan Premium Duo adlı yeni bir aboneliği test ediyor. Her ikisi de, dinleme alışkanlığınıza dayanarak otomatik olarak üretilen Duo Mix adlı yeni bir çalma listesiyle birlikte geliyor.

Premium Spotify abonelikleri genellikle, abone başına 9,99 € tutarındadır. Premium Duo abonelikleri bu nedenle uygun çiftler ve oda arkadaşları için iyi bir tasarruf sunar. Aile aboneliği gibi, Premium Duo aboneleri de aynı adreste yaşamak zorundadır. Ancak şimdi farklı olan Spotify’ın sizden bu adresi Duo kayıt işleminin bir parçası olarak vermesini istemesidir.

Spotify, İki Kişilik İndirimli Premium Duo’yu Test Ediyor

Spotify’ın mevcut Aile aboneliği, altı kişinin aynı planı ayda 14,99 € (14,99 $) karşılığında paylaşmasına izin veriyor. Ancak, Spotify Family, akış hizmeti için bir hayal kırıklığı kaynağı oldu.

Geçmişte Spotify, Aile abonelerinden ev adreslerini teyit etmek isteyen bir e-posta göndererek, bir aile olarak birlikte yaşamamasına rağmen, planları paylaşmayı planlayan bir girişimde ev adreslerini onaylamalarını istedi.

İkiniz de kaydolduktan sonra Spotify’ın mevcut Discover Weekly veya Daily Mix çalma listelerine benzeyen otomatik olarak oluşturulan yeni bir çalma listesi olan Duo Mix’e erişebileceksiniz . Aranızda bir çalma listesi alırsınız ve bu, hesabı kurduğunuzda otomatik olarak oluşturulur.

Kendi oluşturduğunuz çalma listelerini dinlemek isterseniz, plan aynı zamanda Paylaşılan Çalma Listeleri özelliğini de içerir. Bu, tüm çalma listelerinizi tek bir tıklamayla Duo ortağınızla paylaşmanıza olanak tanır.

Exit mobile version