Spotify HiFi Henüz Kullanıma Sunulmadı

Spotify HiFi henüz kullanıma sunulmadı. Bu özelliğin açıklanmasından tam 2 yıl geçmesine rağmen özellik henüz gelmedi.

Müzik akışı hizmetinin yüksek kaliteli müzik akışı sunması beklenen yükseltilmiş katmanı olan Spotify HiFi hala kullanıcılarla buluşmadı.

İlk olarak Şubat 2021’de duyurulduğu için unutmuş olabilirsiniz; Spotify bize kesin bir tarih vermedi, ancak HiFi’nin yıl sonuna kadar geleceğini söyledi.

Pekala, şimdi 2022 sona eriyor ve bir ay sonra 2023’e girmiş olacak ancak Spotify HiFi hala kullanımda değil.

Spotify Hifi Şubat 2021’de Duyurulmuştu

Sadece bu da değil. Spotify bu konuda çoğunlukla sessiz kaldı. Şirketin resmi blogunda HiFi katmanından son söz Şubat 2021’de geçiyor. Aynısı, Spotify’ın resmi hesabının yaklaşık iki yıl önce HiFi’nin “yolda” olduğunu tweetlediği Twitter için de geçerli.

Geçen yıl Spotify, Spotify HiFi’nin “gelecekte” kullanıcılara sunulacağını söyleyerek konuyu resmi forumlarında ele aldı.

Spotify’a gecikmeyi sorduk ve yanıt aldığımızda bu gönderiyi güncelleyeceğiz. Ancak herhangi bir geri bildirim alma konusunda bahse girmeyiz. Sanki Spotify HiFi tamamen terk edilmiş ve şirket herkesin bunu unutacağını umuyor.

Apple Music, Amazon Music Unlimited ve Tidal dahil olmak üzere Spotify‘ın tüm büyük rakiplerinin hepsinin kayıpsız kalitede akış sunduğu göz önüne alındığında, bunun gerçekleşmesi pek olası değil.

Spotify’ın Spotify Premium için 320 kbit/sn’ye kadar çıkan akış kalitesi ile kayıpsız akış arasındaki fark, ucuz ses cihazlarında kolayca fark edilemeyebilir. Kulaklıklar ve hoparlörler her zaman daha iyi hale geliyor ve birçok kullanıcı kesinlikle daha yüksek kaliteli akıştan faydalanacaktır.

Spotify’ın bu yıl yapmayı unutmadığı bir şey de, en çok dinlediğiniz şarkılar, albümler, sanatçılar ve türler hakkında size bilgi veren Spotify Wrapped deneyimini başlatmak oldu. Bu, tüm bu müzikleri çok daha iyi kalitede dinleyebileceğinize dair yıllık hatırlatıcınız.

Spotify Premium için Kampanya

Black Friday artık geldi ve geçti, ancak tatil sezonu boyunca harika fırsatlar ortaya çıkmaya devam edecek. Bu tür bir anlaşma, yıl sonundan önce kaydolursanız üç aylık Spotify Premium’u ücretsiz sunan Spotify’dan geliyor.

Pazartesi günü Spotify, uygun Spotify Ücretsiz ve ilk kez Spotify dinleyicilerinin Bireysel Premium planına üç ay boyunca ücretsiz olarak kaydolabileceklerini duyurdu. Üç ay dolduğunda Spotify, siz iptal etmezseniz ayda 9,99 ABD doları karşılığında otomatik olarak yenilenir. Dünyanın en popüler müzik akışı hizmetini denemenin harika bir yolu.

Exit mobile version