Spotify hesabınızı kalıcı olarak kapatabilirsiniz!

spotify

Bu yazımızda, çoğu insanın severek kullandığı Spofty müzik uygulamasındaki hesabınızı nasıl kalıcı olarak kapatabileceğinizi anlattık.

Spotify hesabınızı kapatmak isterseniz…

Tüm dünyada oldukça popüler olan ve milyonlarca kişi tarafından kullanılan dijital müzik platformlarından Spotify, ücretsiz ve ödemeli seçenekleri ile kullanıcılara sunuluyor. Bilgisayar, tablet, telefon ve benzeri cihazlardan anlık müzik dinlemenizi kolaylaştıran bu uygulama için öncelikle hesap oluşturup üye olmanız gerekiyor. Eğer bir gün hesabınızı kapatmak isterseniz, bunu kalıcı bir şekilde yapmak için ihtiyacınız olan detayları sizin için araştırdık…

İlk olarak hesabınıza bilgisayar ortamından giriş yapmalısınız. Mobilden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz. Bu https://www.spotify.com/tr/about-us/contact/ adrese giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan sayfada yer alan “İletişim Formu” na tıklayın. Sıralanan alternatiflerden “Hesap” satırına giriş yapın. Burada yer alan “Spotify hesabımı kalıcı olarak kapatmak istiyorum” seçeneğine onay komutu verin.”Hesabı Kapat” seçeneğine tıklayarak işleminizi sonlandırın. Son olarak hesabınızı kapatmak için sistemde bulunan mail adresinize gönderilen maili açıp onay vermeniz gereklidir. Böylelikle hesabınızı kalıcı olarak kapatmış oluyorsunuz.

Bu işlemi gerçekleştirdik sonra uygulamadaki kullanıcı adınız, Spotify’da tekrar kullanılamaz. Ayrıca programda kaydettiğiniz müzikler, çalma listeleri ve takipçiler de hesap kapatma ile birlikte tamamen silinmiş olur.

Exit mobile version