Spotify Car Thing Piyasaya Çıktı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Spotify araç içi ses cihazı Car Thing'i ABD'de resmi olarak piyasaya çıkardı. İşte cihazın özellikleri ve fiyatı...

Spotify, Nisan 2021’de arabanızı kusursuz bir şekilde müzik, haber, eğlence, konuşma ve daha fazlasıyla doldurabilecek bir akıllı oyuncu keşfini duyurmuştu. Ardından Ekim ayında, Spotify Premium kullanıcılarına sınırlı Car Thing sürümünü sunmuştu. Şimdi şirket, bu keşiflerin ardından, cihazın ABD’de 89,99 dolar fiyat karşılığında satın alınabileceğini paylaştı.

Spotify Car Thing Sürücü için Tasarlandı

Spotify’ın Car Thing’i geliştirmelerinin amacı, tüm Spotify kullanıcılarının araçlarının yılı veya modeli ne olursa olsun daha kusursuz ve kişiselleştirilmiş bir araç içi dinleme deneyimi arzu etmesi olarak nitelendirildi. Car Thing ile daha da fazla müzik hayranı, Spotify’ın tüm müzik ve podcast kataloğuna daha da geniş bir araç yelpazesinde erişebilir.

Car Thing, dinleyicilerin en sevdikleri müzikleri ve podcast’leri “Hey Spotify” sesli komutlarının yanı sıra basit dokunuşlar, dönüşler ve kaydırmalar kullanarak hızlı bir şekilde çalmalarını sağlar. Bu da dinleyicilerin o hit şarkıyı veya en son podcast bölümünü programdan çıkmadan önce araç içerisinde çalmaya başlamasını sağlar. Ayrıca, ruh halinize göre başka bir şeye geçmeyi daha da zahmetsiz hale getirir.

https://www.youtube.com/watch?v=uVdED-MA5FI

Sorunsuz Bir Araç İçi Ses Deneyimi

Keşif aşamamız sırasında, insanların arabada nasıl dinledikleri ve birçok kullanıcı için Car Thing’in bu deneyimi iyileştirmeye nasıl yardımcı olabileceği hakkında çok şey keşfedildi. Cihaz sahiplerinden iki önemli şey öğrenildi:

Birincisi, kullanıcılar arabada eskisinden daha fazla Spotify dinliyordu. İkincisi, Car Thing, hem ürün arayüzü (önceki araç içi medyalarından daha çok keyif aldıkları) hem de dinlemek istediklerini kontrol etmek için “Hey Spotify”ı kullanma kolaylığı sayesinde tam olarak istediklerini çalmayı kolaylaştırdı.

Ayrıca, sürücülerden, gelecekteki Car Thing güncellemelerine dahil etmek için şirketin üzerinde çalıştığı bazı talepler geldi. Bunlar arasında, akşamları ekran parlaklığını azaltan Gece Modu ve sadece sesinizi kullanarak en sevdiğiniz müzikleri ve podcast’leri sıraya almanızı sağlayan bir “Sıraya Ekle” komutu yer alır. Bu keşif ve yenilik, farklı cihazlarda, arabada, evde veya hareket halindeyken kullanıcılar için gerçekten sorunsuz bir deneyim oluşturmaya yönelik süregelen şirketin taahhütlerinin bir parçası…

Cihaz Genel Kullanıma Sunuldu

Sesinizi, dokunuşunuzu veya fiziksel kontrollerinizi kullanıyor olsun; Car Thing her araç içi durumda sezgisel ve duyarlıdır. Daha önce, Car Thing yalnızca ABD’de bekleme listesine katılan uygun kullanıcıları seçebiliyordu. Şimdi, cihaz ABD’de genel kullanıma sunuldu. Bu sayede daha da çok kişi Car Thing’e erişim sağlayabilecek.

Car Thing şimdi 89,99 dolar karşılığında satın alınabilir. Mobil veri bağlantısı olan bir telefonla birlikte bir Spotify Premium abonelik planı gerektirir. Cihazın nasıl kullanılacağı hakkında daha fazla ayrıntıyı carthing.spotify.com adresinde bulabilirsiniz.

Exit mobile version