Spotify Anket Özelliği Geliyor: Etkileşim Artacak!

Gelen son haberlere göre Spotify anket özelliği kullanıcılara sunulacak. Platform, daha fazla kullanıcıya ulaşma amacında.

Bugünden itibaren test edilmeye başlanan yeni özellik tamamen Podcast yayıncılarını kapsıyor. Buna göre, artık Podcast yayıncıları kullanıcıları ile etkileşim kurabilecek. Daha doğrusu bu etkileşimin gücü artacak da diyebiliriz. Soru sorma özelliğinde podcast yayıncıları, istedikleri gibi anketler yapıp bunu üzerinden yayınlarında değişiklik yapabilir. Böylece kullanıcı odaklı Podcastlerin sayısı artabilir.

Spotify anket özelliği kademe kademe sunulacak

The Rewatchables, Incredible Feats, Crime Countdown tarzındaki Dünyaca ünlü Podcast platformları, daha önceden de Spotify’e böyle bir çalışma yapması için baskı kurmuştu. Ancak şirket, bunu daha yeni yeni gerçekleştirmeye başladı.

Spotify anket özelliği

Kullanıcıların %90’lık bir bölümü iOS ve Android cihazları üzerinden erişim sağlayabilecek. Böylece kullanıcı değerlendirmeleri ile birlikte daha fazla yol alınması amaçlanıyor. Instagram, Facebook, YouTube gibi sosyal medya platformlarının da bu ve buna benzer anket sistemleri denediğini biliyoruz. Ancak Spotify için bu özellik bir ilk olacak.

Sosyallik düzeyini önemli ölçüde arttırmak isteyen Spotify şirketi, bu sayede daha fazla kişi tarafından indirilip kullanılmak isteniyor. Böylece, etkileşimin artırılabileceği düşüncesi hakim. Sizce Spotify, bu özellikle birlikte aktifliğini artırabilir mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylşabilirsiniz.

Exit mobile version