Spotify, Android Kullanıcıları İçin Basitleştirilmiş Araba Görüntüleme Modu Ekliyor

Yaklaşık bir yıl önce bazı spotify android kullanıcıları, uygulamayı açtıklarında ve araçlarının Bluetooth’larına bağlıyken yeni, basitleştirilmiş bir düzen gördüklerini bildirdi. O zamanki tahmin; Spotify’ın insanların dikkatini dağıtmamak için muhtemelen araba kullanırken uygulamasıyla etkileşime girmeleri için yeni bir yol denemesiydi.

Spotify Android Güncellemesi İle İlgili Detaylar

Artık gerekli hiçbir tahminde bulunulmadı. Spotify; tüm Android kullanıcıları için CarView’u piyasaya sürdüğünü duyurdu. Bir araç Bluetooth bağlantısı tespit ettiğinde yeni, basitleştirilmiş düzen otomatik olarak başlatılacak ve hem dikey hem de yatay yönde çalışacak.

Sadece Premium aboneler için değil; ücretsiz kullanıcılar da karışık mod aracılığıyla deneyim kazanabilir. Ne yazık ki şimdilik yeni görünüm; AUX girişi veya USB üzerinden yalnızca Bluetooth bağlantılarıyla çalışacak.

Şu anda yalnızca Android’de olmasına rağmen Spotify; diğer platformlarda mümkün olan en kısa sürede kullanıcıları bilgilendireceğini ve iOS kullanıcılarına en azından cihazlarının bu güncellemenin dışında bırakılmayacağına dair bir umut vereceğini söylüyor.

Geçtiğimiz yıl Spotify’nin, kullanıcıların kendi özel müzik koleksiyonlarını platforma eklemek için şirketin kendi veritabanında şarkı aktarma özelliğini test ettiğini duyurdu. Bu da bizlere Spotify’nin yeniliklerden hiç korkmadığını gösteriyor.

Exit mobile version