Spider-Man: Remastered Çıkış Tarihi Belli Oldu

Spider-Man: Remastered oyunun PC için çıkış tarihi belli oldu. Oyun Ağustos ayında PC'ye geliyor. Spider-Man: Miles Morales ise sonbaharda çıkacak.

Spider-Man: Remastered PC çıkış tarihi belli oldu. Insomniac Games, yaklaşık dört yıldır PlayStation’a özel olan oyunun 12 Ağustos’ta Steam ve Epic Games Store üzerinden PC’de satışa sunulacağını duyurdu.

Devam eden bir blog gönderisinde geliştirici, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’in de 2020’de PlayStation 4 ve PlayStation 5 için piyasaya sürülmesinden yaklaşık iki yıl sonra bu sonbaharda PC’ye geleceğini açıkladı. Bu, oyunun piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

Nixxes’in Kurucusu ve Kıdemli Geliştirme Direktörü Jurjen Katsman, hazırlanan bir açıklamada şunları söyledi:

“Insomniac ile Marvel’s Spider-Man serisindeki işbirliğimizden, ekiplerimiz arasında sağlanan ortak destekten ve her şeyden önce kaliteye bağlılıklarından son derece memnunum. Ekibimizin teknik uzmanlığımızdan yararlanmasına ve PC platformunun sunduğu tüm heyecan verici olanaklardan yararlanarak mümkün olan en iyi PC deneyimini yaratmaya odaklandık. Ekibimiz her zaman Insomniac’ın çalışmalarının ve iş ortaklığının büyük hayranları olmuştur. Marvel’s Spider-Man Remastered ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’i mümkün olan en iyi şekilde PC’ye getirmek bizi inanılmaz derecede heyecanlandıran bir şeydir.”

Spider Man: Remastered Etkileyici Grafiklerle Geliyor

Spider-Man: Remastered’ın PS5 sürümü tarafından sunulan tüm indirilebilir içeriğe sahip olduğu söyleniyor. Görünüşe göre etkileyici grafik özelliklerle geliyor. Sony’nin Spider-Man: Remastered fragmanıyla tanıttığı bir şeydir. Spider-Man: Remastered PC fragmanı ilgi çekici görünüyor. Marvel’ın New York şehrinin sokaklarında aksiyona geçen süper kahramanla bizi yeniden tanıştırıyor. Nihai çıktı bu standartları karşılarsa PC versiyonu kazanan olabilir.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ile ilgili benzer detayları önümüzdeki aylarda, kesin çıkış tarihi açıklandıktan sonra almamız muhtemel. Spider-Man: Remastered ve Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’in PC’de piyasaya sürülmesi, Sony’nin onu PlayStation konsollarına eşlik eden bir platform yapma çabalarının bir parçası. God of War, Days Gone ve Horizon: Zero Dawn gibi PlayStation’a özel oyunlar zaten PC için mevcut.

Bu oyun PS5’te bir lansman başlığı olarak piyasaya çıktı. Şirket, PC versiyonu için bir fiyat paylaşmadı ancak önceki oyunlarda olduğu gibi Steam ve Epic Games Store’a geliyor. Oyunun yeniden düzenlenmiş sürümü tüm DLC’leri içeriyor ve PS5’te ışın izleme de dahil olmak üzere bazı etkileyici grafik özelliklerle geldi. PC versiyonuna da benzer ayarların gelmesi gerektiğini söylemek yeterli. Sony, vitrinde alfa görüntüleri gösterdi.

Exit mobile version