Spider-Man, Marvel’s Avengers’a Geliyor

Spider-Man, 30 Kasım'da Marvel's Avengers'a geliyor. Oyun Ol'webhead, Klaw baskın, yeniden işleme ve daha fazlasıyla birlikte geliyor.

Arkadaş canlısı komşunuz Spider-Man, Marvel’s Avengers’a, PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyuncuları için 30 Kasım’da geliyor. Geliştirici Crystal Dynamics ve yayıncı Square Enix, Spider-Man için uzun zamandır beklenen çıkış tarihini Perşembe günü açıkladı. Kahramanın PlayStation’a özel olarak ilk kez duyurulmasının üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti.

Marvel’s Avengers’ın Kasım ayı sonu güncellemesi önemli olacak. Çünkü oyunun ilk baskını olan ve sonik kötü adam Klaw’ın başrolde olduğu Discordant Sound’u da tanıtacak.

Spider-Man Great Power Hero Etkinliği İle Gelecek

Spider-Man’in PlayStation platformlarına gelişi, Crystal Dynamics’in Great Power Hero Etkinliği ile olacak. Marvel’s Avengers web sitesindeki bir güncellemeye göre; oyuncular Örümcek Adam’ın hikayesini “Avengers Initiative boyunca dokunan kitlenir zorluklarla” deneyimleyecekler.

İşte bunun neleri gerektireceğine dair blog gönderisinden hızlı bir döküm:

Peter Parker, AIM’in Synthoid ordusunu durdurulamaz ve mutlak hakimiyeti kaçınılmaz kılacak teknolojiyi elde etmek için yeni planını ortaya çıkarır. Bu yaklaşan tehdidi durdurmak için “Yenilmezler” ile ortak olmalıdır. Ayrıca kimliğini gizli tutarken Bayan Marvel ve Kara Dul ile geçici bir dostluk kurmalı. Yalnız çalışmaya alışmış bir “Kahraman” olarak, bir ekiple çalışmanın yeni dinamikleriyle mücadele ediyor. Tam zamanlı olarak Avengers’a gelecek mi; yoksa AIM’e karşı savaşında bağımsız mı kalacak?

Yeni Yama İle Gelecek Yenilikler

Crystal Dynamics ayrıca oyunun 2.2 sürümü yaması ile yeni ve gelişen sistemler vaat ediyor. Maksimum Güç Seviyeleri 150’den 175’e çıkıyor. Oyuncular oyunun yeni baskını ile en iyi üst seviye teçhizatı alacaklar. Oyuncuların mevcut teçhizatlarını yükseltmek için; yüksek güçlü teçhizatı geri dönüştürmelerine izin veren teçhizat yükseltmesi de geliyor.

Ayrıca oyuncualr, gönderilere özel premium kozmetikler de sunabilen; birimleri harcamanın yeni bir yolu olan “Gönderiler” ile kozmetik ve kaynaklar kazanma şansına sahip olacaklar. Son olarak, oyuncular kahraman başına haftalık hedeflerin keyfini çıkaracak. Birden fazla kahramanda haftalık ödüller kazanma şansını yakalayacaklar.

Bu ayın güncellemesine yol haritası grafik biçiminde bir göz atın:

Marvel’s Avengers, Google Stadia, PS4, PS5, Windows PC, Xbox One ve Xbox Series X için mevcut. Ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla Xbox platformlarında da mevcuttur.

Exit mobile version