Sony’den yeni uygun fiyatlı telefon: Xperia L3

Akıllı telefon piyasası çok hızlı günler yaşıyor. Neredeyse her marka her gün yeni bir cihaz tanıtıyor ve satışa sunuyor. En güncel akıllı telefonların arasına Sony’de Xperia L3 modeliyle katılmaya hazırlanıyor.

Giriş seviyesi bir telefon olarak konumlandırılan Xperia L3’ün özellikleri de resmen ortaya çıkmış durumda. Bakalım Xperia L3 bize ne gibi özellikler sunuyor.

Xperia L3 modeli nasıl özelliklerle geliyor?

Cihaz 18:9 formatında 5.7 inçlik bir Lcd ekrana sahip. Bu ekran Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Telefonun bünyesinde Hello P22 işlemci görev yapıyor. 3 GB’lık bir Ram’e ve 32 GB’lık dahili hafızaya sahip olan Xperia L3, Android 8 Oreo işletim sistemiyle beraber geliyor.

Telefonun arka yüzünde 13 ve 2 megapiksel çözünürlüğünde olmak üzere 2 adet kamera bulunuyor. Cihazın ön tarafındaysa 8 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera kullanılmış. Parmak izi okuma desteği de sunan akıllı telefonun üzerinde 3300 mili amper kapasiteli bir batarya bulunuyor. Cihazın satış fiyatı ise Sony tarafından 220 dolar olarak açıklandı. Bakalım bu yeni giriş seviyesi telefon ülkemizde nasıl bir ilgi görecek?

 

Exit mobile version