Sony Xperia Z5 tanıtım tarihi ve özellikleri detaylandı

Sony, Xperia akıllı telefonlarında beklenen çıkışı yapamıyor(du) ve beklenen hamlelerin Xperia Z5 modeli ile birlikte belki de beklenen Xperia‘yı tanıtacaklar. Fakat ortaya çıkan özellikleri itibariyle yine alçakgönüllü bir Sony Xperia Z5 modeliyle karşı karşıyayız. Aslında işin ilginçi modelin tanıtım tarihi, malumunuz Samsung biraz erken davranarak tanıtımlarını IFA’ya bırakmayarak ağustos ayından itibaren yeni Note 5’ini ve S6 Edge+ ve Mini’yi tanıtacak. Bunun benzer hamlesi Sony’den bekleniyordu fakat tıpkı bizim tahminimiz gibi IFA 2015 fuarında Sony Xperia Z5 tanıtılmış olacak.

Sony Xperia Z5 özelliklerinde, 5.5″ ekran boyutu, 1080p çözünürlük ve Snapdragon 810 hamam işlemcisini bulunduruyor. RAM kapasitesinin 3GB RAM olacağı iddia edilirken standart olarak 32GB yerel hafızası bulunacak.

Kaynak

Eylülde tanıtılacak olan Xperia Z5 modeli böylece ortaya çıkmış oldu. Fakat Sony’nin el altından tanıtıp satışa sunacağı bir başka model daha var. önceki Compact cihazlardan bir tanesi olabilir, ancak henüz detaylı bilgi yok.

Exit mobile version