Sony Xperia J1 Compact

 

Perşembe günü Sony‘nin tanıttığı Sony Xperia J1 Compact, nisan ayı itibariyle öncelikle Japonya olmak üzere Hindistan, çin gibi ülkelerde de satışa sürülmeye başlanacak ancak ön sipariş ile satışta olacak ve 27 Mart itibariyle ön satışları Sony‘nin belirlediği çevrim içi noktalardan satılacak.

LTE iletişim prensibiyle çalışan Sony Xperia J1 Compact’ın işletim sistemi Android 4.4 KitKat‘tan başlatılacak ancak gerekli güncellemeler satışa sürüldükten sonra alacak. Donanımsal olarak 2.2 GHz KitKAt 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisi ve 2 GB RAM’i bulunuyor. Micro SD kart desteği var ancak şimdilik Xperia J1 Compact’ın SD kart desteği sayı ile açıklanmadı. Xperia J1, aynı zamanda kamera donanımında oldukça iddialı; 20.7 megapiksel arka kamera ve 2.2 megapiksel ön kamerası var.

4G LTE bağlantılı, Bluetooth 4.0 ve NFC bağlanabilirliği ile birlikte 2300 mAh sabit bataryası Xperia J1‘in diğer ayrıntıları. Sony Xperia‘larda meşhur olan 2 günlük pil ömürü ve toz, kir, pas vs dayanıklılığı da bu Xperia için de geçerli.

Exit mobile version