Sony Uyumlu Tamron Zum Lensler

Tamron, Sony full frame aynasız fotoğraf makineleri için tasarladığı zum lenslerle dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürdüğü 28-75mm f/2.8 Di III RXD’yi geliştirilmiş optik ve otomatik odaklama performansı ile yenileyen ve G2 koduyla ikinci nesil olarak sunan Tamron, ayrıca 35-150mm f/2-2.8 Di III VXD ile geniş açıdan telefoto aralığına kadar kesintisiz zum yapabilen hızlı diyafram açıklığına sahip “seyahat lensi” ile Sony full frame aynasız kullanıcılarını memnun ediyor.

İşte Sony Uyumlu Tamron Zum Lensleri

28-75mm f/2.8 Di III VXD G2, Tamron’un VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineer motor odak mekanizması olan AF sürücüsü sayesinde daha yüksek hassasiyetle daha hızlı otomatik odaklama sağlıyor. Geniş uçta 0,18 m MOD (Minimum Nesne Mesafesi) ve 1:2,7 maksimum büyütme oranı ile lens, gelişmiş yakın çekim performansı sunuyor. Ek olarak, gelişmiş çalışabilirlik ve ergonomik doku arayışında yeni bir tasarıma sahip olması ise kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu lens, Tamron tarafından geliştirilen yeni ‘Tamron Lens Utility’ yazılımı ile uyumludur.

Tamron Lens Utility, lensi Konektör Portundan isteğe bağlı TAMRON Bağlantı Kablosu ile bağlayarak kendi bilgisayarınız üzerinden çalıştırılabilir. Kullanıcılar işlevleri özelleştirebilir ve aygıt yazılımını kamera yerine lens aracılığıyla güncelleyebilirsiniz. Kişiselleştirme, fotoğraf veya videografi gibi çekim koşullarına uygun esnek çekim seçenekleri sunuyor.

35-150mm f/2-2.8, geniş açıdan telefotoya kadar olan aralığı kapsayan ve seyahat fotoğrafçılığı için ideal olan bu lens Sony E-mount tam çerçeve aynasız fotoğraf makineleri için maksimum f/2 diyafram açıklığına sahip ilk zoom lensidir. 35 mm’de manzaraları ve büyük binaları çekmek için uygundur. 150 mm’de ise dinamik yakın çekimler için idealdir. Seyahat fotoğrafçıları güzel gün doğumu ve gün batımı fotoğrafları çekebilir, restoran gibi ayırt edici dış binaları ve iç mekanları çekebilir ve alacakaranlık ve gece manzarası fotoğrafları çekebilir.

Yeni Bir Tasarım

Çok çeşitli çekim koşullarında üst düzey performansa sahip bu yeni hızlı lens, fotoğraf çalışmaları yaratmayı amaçlayan geziler için idealdir. Ek olarak, VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineer motor odak mekanizmasını içeren lens, hızlı diyafram açıklığına sahip bir lens için çok yüksek hızlı ve yüksek hassasiyetli bir otomatik odaklama özelliğine sahiptir. Ayrıca, gelişmiş çalışabilirlik ve ergonomik doku arayışında yeni bir tasarım içeriyor. Bu lens, geniş açı, standart, orta telefoto ve telefoto dahil olmak üzere sık kullanılan tüm görüş açılarını destekler ve özneden konumunuzu değiştirmeden mükemmel çekimi oluşturmayı kolaylaştırıyor.

Exit mobile version