Sony, Ratchet and Clank oyununu PS4 ve PS5 sahiplerine ücretsiz veriyor

İlk olarak, Ratchet and Clank (2016), PlayStation Plus‘a abone olmayan oyuncular da dahil olmak üzere Mart ayı boyunca tüm PlayStation 4 ve 5 sahipleri için ücretsiz olacak. Sony, oyunu bir kez kullandığınızda, herhangi bir zaman sınırı olmaksızın devam etmeniz gerektiğini söylüyor.

RATCHET AND CLANK OYUNUNUN ÜCRETSİZ OLACAĞI TARİH

1 Mart 20:00 PT / 11:00 ET itibarıyla 31 Mart 20:00 PT / 11:00 ET tarihine kadar, hem PS4 hem de PS5 sahipleri 2016’daki Ratchet ve Clank’i ücretsiz olarak kullanma şansına sahip olacaklar. PS5 sahipleri daha önce PlayStation Plus Koleksiyonu aracılığıyla oyunun ücretsiz bir sürümüne erişebiliyorlardı.

Epic Games, Fortnite’daki kutu açma davasına V-Bucks ile cevap veriyor

Sony, geçen yıl PS4 sahiplerine Journey ve Uncharted: The Nathan Drake Collection’ın ücretsiz dijital kopyalarını sunduğunda Play At Home girişimini duyurdu. Her ay mevcut olan ücretsiz PlayStation Plus oyunlarının aksine, bu oyunları kullanmak veya bunlara erişmek için aktif bir PlayStation Plus aboneliğine ihtiyacınız yoktur.

Ayrıca Sony, anime yayın hizmetleri Funimation veya Wakanim’e abone olan yeni kullanıcılar için genişletilmiş erişim sunuyor. Bunun promosyonu, yalnızca kendi ülkelerinde mevcut olan ilgili uygulamayı kaydeden ve indiren kişiler tarafından kullanılabilir.

25 Mart’tan itibaren sınırlı bir süre için anime yayın hizmetleri Funimation ve Wakanim, desteklenen ülkelerdeki yeni aboneler için genişletilmiş erişim sunacak. Funimation için teklif Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda ve Birleşik Krallık’ta mevcuttur. Wakanim teklifi Batı ve Kuzey Avrupa’nın çoğunda mevcuttur.

Bunlar, Sony’nin Play At Home girişiminin ikinci turu için şu anda duyurduğu tek teklifler. Geçen Nisan, Uncharted: Nathan Drake Koleksiyonu ve Yolculuğu sınırlı bir süre için ücretsiz olarak sunuldu.

Exit mobile version