Sony, PlayStation State of Play Etkinliğini Resmen Duyurdu

PlayStation'ın bir sonraki State of Play canlı akışı 2 Haziran'da geliyor. Sony 30 dakikalık açıklama ve duyuru sözü veriyor.

Haftalarca süren söylenti ve spekülasyonlardan sonra Sony, bir sonraki State of Play etkinliğini ve ne zaman gerçekleşeceğini resmi olarak duyurdu ve orada ne olacağını da ima etti.

Sony hayranları haftalardır bir sonraki State of Play etkinliğinin ne zaman orada olacağını tartışıyorlar. Tüm söylentiler, en mantıklısı olan Haziran ayı başlarında olacağı işaret edildi. Summer Game Fest ile Xbox ve Bethesda Games Showcase gibi önümüzdeki ay için şimdiden birkaç başka etkinlik planlandı. Bu yüzden sadece bir zaman meselesi gibi görünüyordu.

Şimdi ise Sony o tarihi açıkladı. 2 Haziran Perşembe günü Sony, 30 dakikalık duyurular ve fragmanlardan oluşan bu State of Play özelliğine ev sahipliği yapacak. Etkinlik saat 15:00’te gerçekleşecek. Otuz dakika içinde çok şey ortaya çıkarılabilir. Ancak Sony, hayranların orada az çok neler bekleyebileceğini özetledi.

God of War: Ragnarok Bir Sonraki Playstation State of Play Etkinliğinde Yok

Sony, “üçüncü taraf ortaklarımızdan heyecan verici açıklamalar” ve PlayStation VR2 için geliştirilmekte olan oyunlara bir göz atma sözü veriyor. Bu ilginç, çünkü birçok kişi God of War: Ragnarok’un bir sonraki Play State’de olmasını beklerken, bu aksini gösteriyor.

Bununla birlikte, gümüş astar, buradaki üçüncü tarafın diğerlerinin yanı sıra muhtemelen Square Enix’e atıfta bulunmasıdır. Bu, uzun zamandır beklenen Final Fantasy 16 fragmanının orada olacağı anlamına gelir. Belki de diğer birçok ifşanın yanı sıra bunun için bir çıkış tarihi bile olabilir.

30 Dakikalık Fragmanlar Bekleniyor

Sony’nin bir sonraki State of Play canlı akışı 2 Haziran Perşembe günü gelecek. PlayStation şirketi “PlayStation dünyasından yaklaşık 30 dakikalık duyurular ve güncellemeler” vaat ediyor. Sony, Cuma günü PlayStation Blog’unda yaptığı açıklamada, buna “üçüncü taraf ortaklarımızdan heyecan verici açıklamalar ve ayrıca PlayStation VR2 için geliştirilmekte olan çeşitli oyunlara gizli bir bakış” dahildir.

Gelecek haftaki State of Play sunumu saat 15.00’te başlayacak. Bu etkinlik PlayStation’ın Twitch ve YouTube kanallarında yayınlanacak.

Görünmesini beklememiz gereken PlayStation oyunları arasında, halen 2022’de piyasaya sürülmesi planlanan (ve son günlerde yakında piyasaya sürüleceğine dair işaretler gösteren) God of War Ragnarok ve yapımcı Naoki Yoshida’nın söz verdiği Final Fantasy 16 yer alıyor. Bu baharda yeni bir bakış. Ayrıca, siberpunk kedi macerası Stray ve Little Devil Inside gibi geçmiş PlayStation Showcase ve State of Play yayınlarında gösterilen üçüncü taraf oyunlarına da göz atabiliriz.

Exit mobile version