Sony, PlayStation 4 İçin Iron Man VR’yi Duyurdu

Iron Man filmi oyununun, 2008 ve 2010 yıllarında eleştirmenleri ve hayranları etkileyememesinin ardından, zırhlı Avenger’ın kendi video oyununa devam etmek için başka bir şans elde etmesi pek mümkün görünmüyordu. Ancak Tony Stark, bir yıl sonra konsollara geri dönüyor.

Sony, bugün geliştirilmekte olan bir dizi yeni video oyununu tanıtan açılıştaki State of Live yayın etkinliğinde oyunun duyurusunu yaptı. Duyuruya eşlik eden yeni bir fragman, seyircilere oyundan ne bekleyebilecekleri hakkında bir fikir verdi. Oyuncular sistemin VR kulaklığını takacak ve Dünyayı Tony Stark ve zırhının gözüyle görecek.

Iron Man VR, Üst Düzey Gerçeklik Sunuyor

Marvel Sinematik Evrenin hayranları, Tony’nin ikonik heads-up ekranını kendileri için deneyimlemekten mutluluk duyacaklar.

Oyuncular, Iron Man’in silah ve cephaneliğini de içeren tam bir komuta sahip olacaklar gibi de görünüyor. Gösterilen görüntülere bakılırsa, Ghost oyunun ana rakiplerinden biri olacak gibi görünüyor.

Bu, Sony’nin süper kahraman tabanlı VR oyunlarında ilk kez denediği bir şey olmayacak. 2016’da Rocksteady Studios tarafından geliştirilen Batman: Arkham VR’yi de piyasaya sürdüler.

Exit mobile version