Sony NW-A306 Walkmanini Duyurdu

Sony yeni walkmani NW-A306 taşınabilir müzik çalarını duyurdu. Cihaz yüksek kaliteli ses vaat ediyor.

Sony NW-A306 Walkmani’ni tanıttı. Sony her ikisi de Bluetooth ve Wi-Fi’yi destekleyen NW-WM1ZM2 ve NW-WM1AM2 gibi çoğu akıllı telefona göre üstün sadakate sahip bir dizi taşınabilir müzik çalar üzerinde çalışıyor.

Bununla birlikte bu modeller, büyük ölçüde abartılı kasaları ve yüksek kaliteli bileşenlerin üzerindeki şasileri sayesinde ucuza gelmedi. Sony şimdi, Android 12’de çalışan yeni bir audiophile kiti olan NW-A306 biçiminde geçen yılın modellerinden çok daha ucuz bir şey sunuyor.

Yeni Walkman modelinin maliyeti Avrupa’da 400 Avro’dur. Henüz Türkiye fiyatı belli olmayan cihaz yapay zeka destekli DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) Ultimate ses motoru sayesinde CD kalitesinde ses çalma özelliğiyle hala hayret vericidir.

Bu teknoloji, sıkıştırılmış dijital müzik dosyalarının kalitesini yükseltmekten sorumludur. Bu da birinci sınıf bir dinleme deneyimi sağlar. Sony, bu algoritmayı zaman içinde sürekli olarak geliştirmeyi vaat ediyor. En iyi kablosuz kulaklıklardan herhangi birini kullanarak müzik dinlerken de yüksek kaliteli ses elde edilebilir .

Sony NW-A306 Walkman’in Özellikleri

NW-A306, 3,6 inç dokunmatik ekranı ve dokunulabilir fiziksel düğmeleriyle Walkman serisindeki önceki modellerle aynı akıllı telefon benzeri görünüme sahip olabilir, ancak bu da sıradan bir müzik çalardan başka bir şey değildir. S-Master HX dijital amplifikatörü sayesinde yüksek kaliteli ses sunmanın yanı sıra, çeşitli frekanslarda azaltılmış gürültü ve bozulma ile net ses vaat ediyor.

NW-A306, cebe uygun bir biçimde gelir ve yalnızca 113 gram ağırlığındadır. Sony, oynatıcının içindeki parçaları birleştirirken, ses kalitesi üzerindeki etkisini önemli ölçüde iyileştirmek için altın içeren bir lehim kullandığını söylüyor. Sony’nin empedansı en aza indirmeye ve “sabit ses ve sağlam bas” üretmeye yardımcı olduğunu söylediği alüminyum öğütülmüş bir çerçevesi var.

Spotify gibi en iyi müzik akışı uygulamalarından bazılarını da yükleyebilirsiniz. Oynatıcı, tek bir şarjla bir müzik hizmeti uygulamasıyla 26 saat kesintisiz müzik dinlemenin keyfini çıkarır. Ek olarak oynatıcı, 44.1KHz FLAC dosyalarıyla 36 saate kadar oynatma yapabilir. Tabii ki, bit hızını artırmak pil ömrünü daha da azaltır.

Bununla birlikte, NW-A306, bölgeyle birlikte gelen tavizlerden nasibini alıyor. En dikkate değer takas, 32 GB’lık gülünç derecede küçük dahili depolamadır. Bu, yerel olarak depolanmış geniş bir yüksek çözünürlüklü şarkı koleksiyonuna sahip olanlar için pek uygun olmayabilir.

Yine de fiyat için, özellikle de bütçesi kısıtlı bir audiophile iseniz, uzlaşmayı affedebilirsiniz. Bu aydan itibaren, oyuncu tüm Avrupa’da satın alınabilecek.

Exit mobile version