Sony Kamera Sensörü, Samsung’un Katlanabilir Telefonunda Kullanılabilir

Samsung’un şu anda Galaxy Fold olduğu söylenen katlanabilir telefonu, Sony’nin yeni IMX374 kamera sensörünü kullanabilir.

Bu haftanın başlarında yayınlanan bir raporda; Galaxy Fold’un arkasında üçlü kamera kurulumu olacağı ve Samsung’un bazı pazarlarda en son tescilli ISOCELL kamera sensörünü ve diğerlerinde Sony IMX sensörünü kullanması muhtemel olduğu söylendi.

Galaxy Fold Çıkış Tarihi Henüz Netleşmedi!

Ortaya çıkan kamera sürücülerindeki kod, katlanabilir telefonun Samsung kod adı olan Winner kelimesiyle birlikte Sony IMX374‘ü de içerir. IMX374 açıklanmadığından, sensörün teknik özellikleri hakkında da ayrıntılı bilgi yok.


S10’un dört arka kameraya sahip olduğu söyleniyorken, yeni kamera özellikleri hakkında pek bir şey duymadık. Google Pixel 3’te bulunan Gece Görüşü özelliğini alabilen bu telefon, oldukça canlı ve sanatsal fotoğraflar çekecek.

Size de bu kameranın vermiş olduğu büyük keyiften başka birşey kalmayacak.

Galaxy Fold için çıkış tarihi şu anda bilinmemekte. Samsung, cihaz için dünya çapında yeni bir ürün yazılımı geliştirmeye daha yeni başladı gibi görünüyor.

Mart sürümündeki söylentiler de hızlanırken; Samsung, Galaxy Fold’un mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabileceğinden emin olana kadar ticari lansmanı geciktirmeyi seçebilir.

Exit mobile version