Sony Days of Play 2021 indirimi başlıyor

Sony, Days of Play 2021 etkinliğini bu hafta başlattı. Haziran ayı PlayStation oyuncuları için iyi bir ay olacak. Bu, hem PS4 hem de PS5 konsollarında bulunanlar da dahil olmak üzere oyunlarda bir dizi indirimi içerecek.

Ayrıca konsol sahiplerine en sevdikleri abonelik hizmetlerinde indirim alma şansı verecek.

Bu, Haziran ayında PS Plus’taki en yeni ücretsiz oyunları daha az ödeyerek alabileceğiniz anlamına gelir. PlayStation Now da dahil olacak. Ayrıca önümüzdeki ay yayın hizmetine daha fazla oyun gelecek.

Şimdilik, Haziran ayında PS Plus’a kaydolmak için oyunculara ne kadar indirim teklif olacağı hakkında bilgi sahibi değiliz. Ancak geçen yıla göre, en az yüzde 33 indirim yapmalarını bekliyoruz.


İlginizi Çekebilir: Sony PlayStation Oyunları Mobile Gelebilir


SONY DAYS OF PLAY İNDİRİMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Days of Play’in 26 Mayıs Çarşamba günü başlaması bekleniyor. Sony’nin daha büyük bir duyurusunun parçası olacak.

Haziran ayı için yeni PS Plus oyunları da yarın 16:30 civarında (BST) açıklanacak.

Days of Play fırsatları yalnızca 9 Haziran’a kadar geçerli olacak. Yani oyuncuların dikkatini çeken serileri kapmak için kısa bir pencere olacak.

Sony’den gelen bir mesaj şu şekilde onaylıyor. “Days of Play satışının 26 Mayıs’tan 9 Haziran’a kadar devam edeceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Ürünler tükenene kadar promosyonlar mevcuttur. Ayrıca, ürün tekliflerinin ve bulunabilirliğinin konuma ve perakendeciye göre değişeceğini lütfen unutmayın. İndirim başladığında yerel fırsatlarınızla güncel olacak olan resmi “Oyun Günleri” sitesine göz attığınızdan emin olun.

Dahası, PlayStation Store’daki ek fırsatların yanı sıra PlayStation Plus ve PlayStation Now abonelikleri de Days of Play sırasında mevcut olacak. PlayStation Blogunda ve Days of Play sitesinde daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin. ”

Sony, “Oyun Günleri” sırasında indirime girmesi garanti edilen oyunların erken bir listesini de sundu. Bunlara aşağıdakiler dahildir:

PlayStation 4 oyunları

Death Stranding
Ghost of Tsushima
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
Predator: Hunting Grounds
Sackboy: A Big Adventure
The Last of Us Part II

 

Exit mobile version