Son Windows 10 Güncellemesi, Yüksek CPU Kullanımına Yol Açıyor

Windows 10’a yapılan toplu bir güncelleme bazı kullanıcılar için performans sorunlarına neden oldu. Windows Latest Latest Saturday, KB4512941 toplu güncelleştirme ile piyasaya sürülen Windows 10 Build 18362.329 ile ilgili sorunların yüksek CPU kullanım sorunlarına neden olduğunu bildirdi.

KB4512941, 30 Ağustos’ta isteğe bağlı bir güncelleştirme olarak yayımlandı. Microsoft, bir bilgi bankası makalesinde, güncelleştirmenin Uzak Masaüstü, Windows Sandbox ve Windows 10’un diğer yönlerini etkileyen sayısız sorunu ele alması gerektiğini söyledi.

Windows sürekli arıza çıkarıyor

Windows Latest, çok sayıda kişinin güncellemeyi yükledikten sonra yüksek CPU kullanım sorunları hakkında şikayette bulunduğunu, ancak Cortana’daki bir sorun nedeniyle bunun gerçekleştiğini iddia ettiklerini söyledi.

Bu gibi sorunlar, Windows 10 toplu güncelleştirmelerinde bir eğilim haline geldi. Nisan ayındaki bir güncelleme performans sorunlarına neden oldu, Mayıs güncellemesi Windows Sandbox’ı bozdu ve Ağustos güncellemesi Surface cihazlarında ağ sorunlarına neden oldu.

Exit mobile version