SoftwareONE Şirketinin Yeni CTO’su Murat Saraçoğlu

SoftwareONE Turkey’de yeni bir dönem başlıyor. Şirketin CTO pozisyonuna sektörün tecrübeli isimlerinden Murat Saraçoğlu getirildi.

Yazılım ve bulut teknolojisi çözümleri sağlayıcısı olan SoftwareONE, CTO pozisyonuna sektörün tecrübeli isimlerinden birisi olan Murat Saraçoğlu’nu getirdi.

Sektörde 30 yılı aşkın süreyi geride bırakan Murat Saraçoğlu bu süre zarfında IT sektörünün önde gelen firmalarında yönetici pozisyonlarında çalıştı. Yönetilen Hizmetler, Dijital Dönüşüm Projeleri, Bulut ve Datacenter Çözümleri gibi pek çok alanda sayısız tecrübesi bulunan Saraçoğlu; Bilkent Üniversitesi’nden Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama lisansına, Yedi Tepe Üniversitesi’nden ise MBA yüksek lisansına sahip. Son olarak Avrupa Otoyolu’nda 2,5 yıl boyunca CIO’luk görevini üstlenmiş olan Saraçoğlu IT sektöründe masanın hem son kullanıcı hem tedarikçi koltuklarında oturmuş olmanın verdiği perspektif ile SoftwareONE’a yeni bir soluk getirecek.

SoftwareONE Hakkında

SoftwareONE, merkezi İsviçre’de bulunan, uçtan uca yazılım ve bulut teknolojisi çözümlerinin önde gelen küresel sağlayıcısıdır. IP ve teknoloji odaklı hizmet portföyü ile şirketlerin ticari, teknoloji ve dijital dönüşüm stratejilerini bütünsel olarak geliştirmelerini ve uygulamalarını sağlar. Bu, uygulamaları modernize ederek ve genel bulutlardaki kritik iş yüklerini geçirirken, aynı anda ilgili yazılımları ve bulut varlıklarını ve lisanslamayı yönetip optimize ederek elde edilir. SoftwareONE’ın teklifleri, müşterilere veri odaklı, eyleme geçirilebilir zeka sağlayan tescilli dijital platformu PyraCloud ile bağlantılıdır. 90 ülkede yaklaşık 8.700 çalışanı ve satış ve hizmet sağlama yetenekleriyle SoftwareONE, yaklaşık 65.000 ticari müşteriye 7.500’den fazla yayıncıdan yazılım ve bulut çözümleri sağlıyor. SoftwareONE’ın hisseleri (SWON) SIX Swiss Exchange’de listelenmiştir.

Exit mobile version