Sociable Soccer Oyunu 2022’de Çıkıyor

Sensible Soccer'ın devam oyunu Sociable Soccer, PC ve konsollarda 2022'nin 2. çeyreğinde çıkacak. Oyunla ilgili detaylar haberimizde...

Sensible Soccer’ın manevi halefi olan Sociable Soccer, 2022’nin ikinci çeyreğinde PC ve konsol için çıkıyor. Futbol oyunu, Steam’de ilk olarak Ekim 2017’de erken erişim biçiminde piyasaya çıkmıştı. Ancak Kiss Publishing Limited ve Sensible Soccer şöhretlenen ve Jon Hare tarafından kurulan geliştirici Tower Studios; Kasım 2019’da Sociable Soccer’ı Apple Arcade’e getirmek için özel bir anlaşma imzaladıktan sonra Steam’den çekildi.

PC ve konsol sürümü; gelişmiş grafikler, animasyonlar ve AI dahil olmak üzere bir dizi iyileştirme içerir. Ayrıca bu sezon için tüm 1000 takım ve 30.000 oyuncu için bir güncelleme var.

Jon Hare Sociable Soccer Oyununun Daha Fazla Büyüyeceğini Söyledi

Jon Hare “Sociable Soccer, 2015 yılında bir PC başlığı olarak oyun üzerinde çalışmaya başladığımızdan bu yana adeta aşk ile yaptığımız bir iş oldu. Oyun, Apple Arcade’de sağlam bir şekilde kurulurken; KPL’de onu Steam’e götürmek için mükemmel bir ortak bulduk: Switch, PlayStation ve Xbox. Sociable Soccer’ı her zaman organik bir futbol serisi olarak düşündük. Önümüzdeki birkaç yıl içinde daha da büyüyecek.” ifadelerini kullandı.

Bu ilk sürüm oldukça basitti ve geliştirmeyi finanse edecek kadar iyi satmadı. Tower Studios daha sonra oyunu 2018’de Çin’de mobil cihazlarda yayınlamak için bir yayın anlaşması imzaladı. Bir başka anlaşma da oyunun Apple Arcade aracılığıyla Kasım 2019’da piyasaya sürüldüğünü gören ABD’li bir yayıncıyla oldu. Bundan önce, Haziran 2019’da Tower Studios oyunu satıştan kaldırdı. Steam’de Ağustos 2018’de yayınlanan bir gönderide, geliştiricileri “şimdiye kadar satışlardan elde ettiğimizden daha fazla yatırıma ihtiyaçları olduğunu” açıklıyor.

Orijinal oyunun Steam üzerinden sahipleri yeni oyun ile ilgili oldukça şanslı. Tweet’e göre “satın alma kanıtı sağladığınız sürece” lansman sırasında Sociable Soccer ’22’nin kopyasını ücretsiz alacaklar.

Oyunun Oynanacağı Cihazlar

Tower Studios ve KPL, Sociable Soccer’ın 2022’nin ikinci çeyreğinde PS4, PS5, Switch, Xbox Series X/S ve Steam gibi platformlara ulaşacağını açıkladı.

Geliştirici henüz oyunu çalışırken göstermeye hazır değil. Ancak burada gördüğünüz Apple Arcade sürümünden daha iyi oyun; daha keskin grafikler ve daha iyi eşleştirme vaat ediyor.

Exit mobile version