Sniper Elite 5 Duyuruldu

Oyunseverlerin merakla beklediği oyun serisi Sniper Elite 5 remen duyuruldu.

Sniper Elite serisi birkaç yıldır piyasada. Serinin ilk bölümü 2005 yılında yayınlandı. O zamandan beri, birkaç devam filmi, bazı yan ürünler (Zombie Army oyunları şeklinde) ve hatta bir VR oyunu piyasaya çıktı. Şimdi Sniper Elite’in arkasındaki stüdyo olan Rebellion, ana seriye yeni bir giriş yaptı.

Sniper Elite 5 resmen açıklandı.  Bununla birlikte seri de ilk kez mevcut nesil konsollara geçiş yapıyor. Serinin beşinci bölümü 1944 yılında Fransa’da geçiyor. Orada Naziler, savaşı kazanmak istedikleri tehlikeli bir proje olan Kraken Operasyonu üzerinde gizlice çalışıyorlar. Kraken Operasyonunu durdurmak oyunculara kalmış. Hikayeyi tek başına veya grup olarak başka biriyle oynamanıza imkan tanınıyor. Co-op, Sniper Elite 5’te yeni özellikler mevcut. Bu seride mühimmat paylaşımı yapıp ve birbirinize iyileştiriyorsunuz.

Sniper Elite 5 2022’de Piyasaya Çıkacak

Sniper Elite 5’te rekabetçi çok oyunculu da mevcuttur. Ayrıca, Rebellion bu bölümde silah oyununun geliştirildiğini ifade etti. Rebellion, oyunculara zipline gibi seviyelerde ilerlemek için daha fazla seçenek sunulacağını da söyledi. Serinin bilindiği X-ray killcam da daha da gerçekçi hale getirildi.

Sniper Elite 5, 2022’de piyasaya çıkacak, ancak kesin bir tarih henüz açıklanmadı. Oyun PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıktı.

Sniper Elite 5, keskin nişancılık, üçüncü şahıs dövüşü ve öldürme kamerasına sahip. Çarpıcı ayrıntılarla yakalanan birçok gerçek dünya konumu ve her zamankinden daha fazlasını keşfetmenizi sağlayan gelişmiş bir geçiş sistemi ile şimdiye kadarki en sürükleyici haritalarda savaşın.

Fransa 1944;  Atlantik Duvarı tahkimatlarını zayıflatmak için, Karl Fairburne, Fransız Direnişi ile temas kurar. Yakında, Müttefikler Avrupa’yı işgal etmeden önce savaşı sona erdirmekle tehdit eden gizli bir Nazi projesini ortaya çıkarırlar: Kraken Operasyonu.

Ana Özellikler

Geniş Kapsamlı Hikaye: Canlı, sürükleyici bir ortamı yeniden yaratmak için fotogrametri kullanılarak birçok gerçek dünya konumu oyunda yer aldı. Ayrıca çoklu sızma ve çıkarma noktaları ve öldürme listesi hedefleri, her görevde yepyeni bir bakış açısı sağlıyor. Cephane ve öğeleri paylaşmanıza, emirler vermenize ve birbirinizi iyileştirmenize olanak tanıyan gelişmiş kooperatif mekanikleriyle Nazi komplosunu tek başınıza üstlenin veya bir ortakla birlikte çalışın.

Gelişmiş Silahlı Oyun Fiziği ve Geçiş: Mükemmel gözetleme noktasına ulaşmak veya keskin bakışlı bir gözetleme yerinin yanından gizlice geçmek için çelik halatları kullanın, yokuşlardan aşağı kaydırın ve çıkıntılar boyunca yalpalayın. Hedefe nişan alırken yerçekimi, rüzgar ve kalp atış hızı ile birlikte tüfek stoğu ve namlu seçeneklerinde faktör.

Yüksek Kalibre Özelleştirme: Silahınızın neredeyse her yönünü özelleştirmek ve yükseltmek için çalışma tezgahlarını kullanın; dürbünleri, stokları, namluları, şarjörleri ve daha fazlasını değiştirin. Tüfekler, ikincil silahlar ve tabancaların hepsi çok çeşitli seçeneklere sahiptir. Bunun da ötesinde, zırh deliciden öldürücü olmayana kadar hedefinize uygun cephaneyi seçebilirsiniz.

İstila Modu: Eksen keskin nişancı olarak başka bir oyuncunun hikayesini istila edin.  Ölümcül bir kedi ve fare ile oyununa katılın.  Ayrıca avınızı takip ederken mücadeleye yeni bir boyut kazandırın. Alternatif olarak, Karl olarak yardım isteyip, bununla birlikte ikinci bir keskin nişancı bırakmasını sağlayabilirsiniz.

Gergin Düşmanca Çok Oyunculu: Karakterinizi ve teçhizatınızı özelleştirin ve keskin nişancılık becerilerinizi gerçekten test edecek, yoğun rekabete dayalı 16 oyunculu savaşlara girerken XP, madalyalar ve kurdeleler kazanın. İşbirliği sizin tarzınızsa, Hayatta Kalma modunda düşman dalgalarına karşı 3 oyuncuya kadar takım oluşturabilirsiniz.

Gelişmiş Kill Cam: Her zamankinden daha gerçekçi ve tüyler ürpertici X-ray öldürme kamerası geri döner ve size her atışın gerçek yıkıcı gücünü gösterir. Kemikler, mermileri tahmin edilemez bir şekilde saptırarak düşman bedenleri arasında yeni bir yol açar. SMG’ler ve tabancaların, öldürme kameralarını tetikleme ihtimali var.

Exit mobile version