Snapchat ve TikTok Rekabet Edebilir: İşte Yeni Özellik

Bir zamanların en popüler sosyal medya uygulamalarından bir tanesi olarak bilinen Snapchat ve TikTok arasında büyük bir mücadele olacak gibi görünüyor. İşte merak edilen detaylar.

Hatırlayacağınız üzere bir dönem Snapchat gerçekten müthiş bir popülerlik kazanmıştı. Onun bu popülerliği çok sürmedi ve Instagram platformunun ortaya çıkması ile birlikte, geri plana düştü. Hatta Snapchat bir dönem Facebook tarafından satın alınacaktı. Ancak şirket bunu istemedi.

Bütün sosyal medya platformlarına direnen Snapchat, bugünlerde Spotlight isimli bir özelliği ana uygulamaya yüklemeye çalışıyor. Bu yeni özellik ile birlikte, firmanın TikTok platformu’na rakip olması bekleniyor. Bugünlerde zaten herkes bir şekilde TikTok ile rekabet etmeye çalışıyor. TikTok tarafından kazanılan başarılar diğer sosyal medya platformları tarafından takip ediliyor.

Snapchat ve TikTok rekabet edebilecek düzeye geldi

Dünyanın en popüler uygulamaları genellikle kendi arasında çok sert rekabet etme özelliğine sahip. Özellikle de TikTok gibi çok kısa bir süre içerisinde kullanıcı sayısını aşırı arttıran uygulamalara ayrı bir rağbet var.

Snapchat ve TikTok

Bu durumun farkında olan Snapchat ve diğer uygulamalar yeni özellikler getirmeye çalışıyor. Bu özelliklerden bir tanesi de spotlight dediğimiz bir sistem oldu. Yeni sistem ile birlikte uygulamanın videolar bölümünde istediğiniz videoları paylaşabilir ve izleyebilirsiniz. Hata Snapchat bunun için ödül bile dağıtacak.

En fazla video izletmeyi başaran kullanıcılar, şirketten para alabilecek. Sizce bu yeni özellik tutar mı? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version