Snapchat Tekrarlanan Başarısız Denemeler Hatası Nasıl Çözülür?

Snapchat tekrarlanan başarısız denemeler hatası veriyor, ne yapmalıyım diye merak ediyorsanız bu yöntemleri denemelisiniz.

Snapchat Tekrarlanan Başarısız Denemeler Hatası

Snapchat, herhangi bir olağandışı faaliyet tespit ettiğinde otomatik olarak çeşitli kısıtlamalar uygulayabilir. Örneğin Snapchat tekrarlanan başarısız denemeler hatası, kullanıcı hesabına çok fazla yanlış giriş yaptığında ortaya çıkan bir hatadır.

Oturum açma bilgilerinizi aynı cihaz ve ağ üzerinden aşırı oranda yanlış girerseniz karşınıza bu şekilde bir hata çıkabilir. Hangi platformu kullandığınızınsa bir önemi yoktur. İster iPhone ister Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon kullanıyor olun, tekrar tekrar yanlış bilgi girmeniz hâlinde bu sorunu yaşamanız olasıdır.

Snapchat’in bu tür kısıtlamalar uygulamasının nedeni tamamen güvenliği sağlama amacından kaynaklanıyor. Platform, çok kısa süre içinde çok fazla yanlış bilgi girerek başarısız oturum açma girişimi tespit etmesi durumunda uygulamayı kullanarak hesabınıza erişmenize bir süre boyunca izin vermeyebilir.

Hesabın kilitlenmesi durumunda kullanıcılardan geçerli doğrulama yöntemine bağlı olarak hesaplarını doğrulamaları istenebilir. Bu adımı başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra Snapchat hesabınıza sorun yaşamadan giriş yapabilirsiniz.

Sorunun büyüklüğüne bağlı olarak çözüm yöntemleri değişebilir. Bu sadece geçici olarak uygulanan bir kısıtlama ise aşağıda yer alan yöntemlere başvurarak yeniden oturum açabilir ve çok zaman kaybetmeden platformda olup bitenleri görmeye, paylaşım yapmaya ve arkadaşlarınızla iletişim kurmaya devam edebilirsiniz.

Snapchat Tekrarlanan Başarısız Denemeler Hatası İçin Çözüm Yolları

Yukarıda yer alan tüm yöntemleri denemek zorunda değilsiniz. Sorunu ortadan kaldıran çözüm yolunu bulana kadar ilerleyin.

Telefonu Yeniden Başlatma

Tekrarlanan başarısız deneme hatası eğer geçici olarak uygulanıyorsa cihazınızı yeniden başlatarak sorunu ortadan kaldırmanız mümkündür.

Başka Bir Ağa Bağlanma veya Modemi Yeniden Başlatma

Kısıtlama, IP adresi üzerinden uygulanması hâlinde farklı bir ağa bağlanılarak ya da modem yeniden başlatılarak yeni IP adresi alma yoluyla aşılabilir fakat dinamik IP adresine sahip değilseniz yani IP adresiniz hep aynı kalıyorsa modemi yeniden başlatmanın işe yaramayacağını unutmayın.

Başka Bir Snapchat Hesabına Giriş Yapma

Snapchat, şüpheli faaliyetlerinizi göz önünde bulundurarak sizin kötü niyetli bir kişi olup olmadığınıza dair soru işaretlerini gidermenizi isteyecektir. Bunu yapmanın en iyi yolu ise farklı bir Snapchat hesabına giriş yapmaktır.

Uygulama Önbelleğini ve Verileri Temizleme

Geçici kısıtlamalar genellikle uygulama önbelleğini ve verilerini temizleyerek aşılabilir. Android’de “Ayarlar > Uygulamalar > Snapchat > Depolama ve Önbellek” yolunu takip ederek önbelleği ve verileri temizleyebilirsiniz. iPhone kullanıyorsanız uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeniz gerekecektir.

Snapchat’i Kaldırıp Yeniden Yükleme

Snapchat uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemek de geçici kısıtlamaları aşmanıza yardımcı olur. Uygulamayı kaldırmak için “Ayarlar > Uygulamalar > Snapchat > Kaldır” yolunu takip edebilir ya da direkt uygulamanın simgesinin üzerine basılı tutup kaldırmayı seçebilirsiniz.

Kaldırma işlemi tamamlandıktan sonra App Store veya Play Store üzerinden Snapchat’in son sürümünü yükleyebilirsiniz.

Exit mobile version