Snapchat Kullanıcı Adı Değiştirme Nasıl Yapılır?

Snapchat kullanıcı adı değiştirme işlemi için hangi adımların uygulanması gerekmektedir? İşte uygulamanız gereken adımlar!

Snapchat kullanıcı adı değiştirme işleminin nasıl yapılacağı çok fazla sayıda kişi tarafından oldukça merak edilmektedir. Bu işlemi çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Hazırladığımız yazıda yer alan adımları takip ederek söz konusu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

2011 yılının eylül ayında kullanıma sunulan Snapchat isimli sosyal medya hizmetinde kullanıcı ismini değiştirmek mümkün değildi. Sosyal medya platformu yıllardır bu işleme izin vermiyordu. Kullanıcılar söz konusu işlem için yeni hesap açmak ya da görünen adı değiştirmekten başka çaresi bulunmuyordu.

Snapchat tarafından 2022 yılında alınan bir karar sonucunda popüler sosyal medya platformunda kullanıcı ismini değiştirmek mümkün hale geldi. Peki, Snapchat kullanıcı adı nasıl değiştirilir? Bu sorunun yanıtı için aşağıda bulunan adımları uygulamanız gerekmektedir.

Snapchat Kullanıcı Adı Değiştirme-1

Snapchat Kullanıcı Adı Değiştirme Adımları Neler?

Snap Inc tarafından geliştirilen sosyal medya uygulaması üzerinden hesap oluştururken belirlediğiniz kullanıcı adını bir süre sonra kullanmak istemeyebilirsiniz. Böyle bir durumda izlemeniz gereken bazı adımlar mevcuttur. Kullanıcı adını değiştirmek için ilk olarak cihazınızda yüklü olan Snapchat’i açmanız gerekmektedir.

Yeni kullanıcı ismini belirlemek için ekranın üst kısmında yer alan çark simgesine dokunun. Bu işlemin ardından ayarlar sayfası açılacaktır. Ayarlar sayfası üzerinden “Kullanıcı adı” yazısına dokunun. Ardından “Kullanıcı adı değiştir” seçeneğini seçin. Yeni kullanıcı ismini belirleyip işleminizi onaylayın.

Snapchat Nedir, Ne İşe Yarar?

Snapchat, Snap Inc tarafından 2011 yılının eylül yılında yayımlanan bir sosyal medya platformudur. Milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan sosyal medya hizmetinde fotoğraf ve video paylaşımı yapabilirsiniz.

Dünya çapında çok büyük bir popülerliğe sahip olan sosyal medya platformunu kullanmayı eğlenceli hale getiren birtakım faktörler yer almaktadır. Bu faktörler arasında sürekli olarak güncellenen filtreler bulunmaktadır.

Uygulama üzerinden kullanabileceğiniz çok fazla sayıda filtre mevcuttur. Bunlar arasında seçim yaparak istediğiniz filtreleri gerçek zamanlı olarak yüzünüze uygulayabilirsiniz. Google Play Store ve App Store’da yer alan uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir ve kullanabilirsiniz.

Snapchat hesabınızı nasıl sileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Bunu Snapchat hesap silme yazısından öğrenebilirsiniz.

Exit mobile version