Snapchat Kısayol Oluşturma Nasıl Yapılır?

Snapchat kısayol oluşturma işlemini gerçekleştirmek için hangi adımları uygulamak gerekiyor? İşte yapmanız gerekenler!

Snapchat kısayol oluşturma işlemi nasıl yapılır? Bu yazımızda popüler sosyal medya uygulamasında kısayol oluşturabilmeniz için uygulamanız gereken adımları açıkladık. Söz konusu işlem için rehberimizde bulunan adımları sırasıyla uygulamanız yeterlidir.

2011 yılının eylül ayında sunulan Snapchat, Snap Inc tarafından geliştirilen bir sosyal medya hizmetidir. Paylaşılan fotoğrafların bir süre sonra otomatik olarak silindiği platform, uzun yıllardır popülerliğini devam ettirmeyi başardı.

Söz konusu sosyal medya hizmetinin popülerliğini yıllardır devam ettirmesindeki en büyük faktör ise çeşitli filtreler sunmasıdır. Uygulamada kullanıcıların eğlenceli zaman geçirmesine imkân tanıyan filtreler bulunuyor. Bu filtreler sayesinde eğlenceli paylaşımlar yapılarak keyifli zaman geçirilebiliyor.

Çok sayıda kişi tarafından tercih edilen sosyal medya uygulamasında filtrelerin yanı sıra çeşitli özellikler yer alıyor. Bu özellikler arasında kısayol oluşturma da bulunuyor. Bu özellik, büyük kolaylık sağlayarak kullanım deneyimini önemli oranda iyileştiriyor.

Sosyal medya hizmetinde yer alan kısayol oluşturma işlevinin nasıl kullanılacağı ise çoğu kullanıcı tarafından merak ediliyor. Peki, söz konusu işlem için hangi adımların sırasıyla uygulanması gerekmektedir? Eğer siz de bu sorunun yanıtını merak ediyorsanız, rehberimizdeki adımları uygulayabilirsiniz.

Snapchat Kısayol Oluşturma-1

Snapchat Kısayol Oluşturma Adımları Neler?

Kısayol oluşturabilmek için ilk olarak akıllı telefonunuzda ya da tabletinizde yüklü olan sosyal medya uygulamasını açmanız gerekmektedir. Sosyal medya uygulamasını açtıktan sonra eğer oturumunuz açık değilse hesabınıza giriş yapın.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra uygulamanın arayüzüne erişeceksiniz. Bu aşamada bir fotoğraf eklemeniz gerekiyor. İster bir fotoğraf çekin isterseniz galerinizden bir fotoğraf yükleyin. Fotoğraf ekleme adımını uyguladıktan sonra “Gönder” butonuna basın.

Açılan sayfa üzerinden “Kısayollar” butonuna dokunun. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra “Yeni Kısayol” butonuna basın. Daha sonra arkadaş listesinden kişileri seçin. Ekranın üst kısmında “Emoji Seç” yazısının yer aldığı bir bölüm göreceksiniz.

“Emoji Seç” bölümüne dokunun. Oluşturacağınız kısayol için emoji belirleyin. Emoji seçtikten sonra “Kısayol Oluştur” butonuna basın.

Exit mobile version