Snapchat Karanlık Mod Nasıl Açılır?

Snapchat karanlık mod açma işleminin nasıl gerçekleştirileceğini merak mı ediyorsunuz? Bu adımları takip edebilirsiniz.

Snapchat karanlık mod nasıl etkinleştirilir? Bu sorunun sorulma sıklığında özellikle bundan bir iki yıl önce yaygın gelen uygulamalarda siyah tema kullanımı ile önemli bir artış meydana geldi. Birçok uygulama geliştiricisi, bu nedenle uygulamasında koyu tema seçeneğinin olmasının artık bir zorunluluk hâline geldiğini düşünmeye başladı.

Sosyal medya uygulaması Snapchat, diğer uygulamalardan farklı olarak karanlık tema seçeneğini oldukça geç sundu. Kullanıcıların hemen hemen hepsi koyu tema seçeneğinin Snapchat’e eklenmesini istese de Snapchat talepleri dinleme konusunda biraz gecikti.

Uygulamanın hâlâ Android cihazlara özel bir güncelleme yayımlamamasına bakılacak olursa talepleri dinlememekte ısrarcı olduğu sonucuna varılabilir. Android’de Snapchat’i koyu modda kullanmak için Snapchat’in eski bir sürümünü indirip Android’de karanlık moda zorlamanız gerekiyor. Bunun dışında Snapchat’i Android’de siyah temada kullanmanız şimdilik mümkün değildir.

Snapchat Karanlık Mod Nasıl Yapılır?

Snapchat Karanlık Mod Nasıl Yapılır?

Yukarıdaki adımlardan ancak bir iPhone’da yapılırsa olumlu bir sonuç alınabilir. Android kullanıyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz ama uyaralım, iPhone’da olduğundan birkaç kat daha uzun bir süreç sizi bekliyor.

Snapchat’in eski bir sürümünü kullanmanız hâlinde bazı özelliklerden ve yeniliklerden yoksun kalabileceğinizi unutmayın. Bu Android’de Snapchat’i karanlık modda kullanmak için başvurulabilecek en iyi yöntem olmasa da şimdilik mevcut seçeneklerin arasından en kullanışlı yöntemdir.

Snapchat’i güncellerseniz karanlık temanın artık geçerli olmayacağını unutmayın. Snapchat’in yeni sürümlerinde karanlık mod kullanmaya zorlama çalışmıyor. Bunu yaparsanız yeni özellikleri kullanabilirsiniz ama açık tema kullanmak zorunda kalırsınız. Bu takip ettiğiniz adımları da boşuna uygulamış olursunuz.

Sosyal medya uygulamasının Android’de koyu tema seçeneğini ne zaman kullanıma sunacağı bilinmiyor fakat birkaç kaynak tarafından paylaşılan bilgilere göre Android için koyu mod seçeneğinin üzerinde çalışılıyor. O zamana kadar bu adımları takip edebilirsiniz.

Exit mobile version