Snapchat Evcil Hayvan Bitmoji Özelliği Sunuyor

Snapchat, evcil hayvan bitmojileri oluşturmanıza olanak tanıyan yeni bir özelliği Snapchat+ kullanıcılarına sunuyor.

Snapchat Evcil Hayvan Bitmoji Özelliği Sunuyor

Snapchat, abonelere özel olarak yeni bir yapay zekâ destekli özelliği kullanıma sunuyor. Bu özellik, evcil hayvanınızın bitmoji versiyonunu hazırlamanıza olanak tanıyor.

Sosyal medya platformunun kullanıcıları, yeni özellik sayesinde dört ayaklı dostlarının fotoğrafını çekerek Snap haritasında bitmojilerine eşlik edecek bir avatar oluşturabilecek.

Snapchat’te Evcil Hayvan Bitmojileri Oluşturulabilecek

Şirketin paylaştığı ekran görüntülerine göre kullanıcılar, evcil hayvanlarının fotoğrafını paylaştıktan sonra yapay zekâ tarafından oluşturulan görsellerin birkaç farklı versiyonu arasından seçim yapabilecek.

Bu, insanların kendi bitmoji versiyonunu oluşturmasına olanak tanıyan özellikten daha özelleştirme içeriyor ama yine de kullanıcıların evcil hayvanlarına benzer bir görsel oluşturmasına olanak tanıdığından oldukça ilgi çekici ve bu nedenle birçok kullanıcı tarafından kullanılması kaçınılmaz görünüyor.

Bu özellik aynı zamanda Snap’in abonelik planlarında yapay zekâ özelliklerine ne kadar ağırlık verdiğinin önemli bir göstergesi. Şirket, Snapchat+’ın 2022 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana MyAI da dahil omlak üzere birçok AI özelliklerini denemeleri için ücretli abonelerine sunuyor.

Bu yeni özellik de kullanıcılara sunulacak etkileyici özelliklerin arasına katılıyor. Peki, siz yeni özellikle ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version