Snapchat Dil Değiştirme Nasıl Yapılır?

Snapchat dil değiştirme işlemi nasıl yapılır? İşte sosyal medya uygulamasında varsayılan dili değiştirmek için yapmanız gerekenler!

Snapchat, dil değiştirme işleminin çok kolay bir şekilde yapılabilmesini sağlıyor. Bu yazımızda popüler sosyal medya uygulamasında varsayılan dili değiştirebilmek için hangi adımları uygulamanız gerektiğini açıkladık.

Snap Inc tarafından geliştirilen Snapchat isimli sosyal medya uygulaması Eylül 2011 tarihinde yayımlandı. Yıllardır dünya genelinde çok sayıda kişi tarafından kullanılmaya devam edilen sosyal medya uygulamasında paylaşılan fotoğraflar bir süre sonra otomatik olarak siliniyor.

Birbirinden eğlenceli filtreler sayesinde kullanıcıların keyifli zaman geçirmesini sağlayan sosyal medya platformu Snapchat, kısayol oluşturma dahil olmak üzere pek çok özellik sunuyor. Hizmette kullanım deneyimini olumlu yönde etkileyen özelliklerin yanı sıra birtakım ayarlar da bulunuyor.

Popüler sosyal medya uygulamasının ayarlar kısmında dil değiştirme dahil birçok seçenek mevcut. Bu sayede uygulamanın varsayılan dilini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Bir süre sonra tekrar varsayılan dile dönmek isterseniz, yine aynı adımlar ile bunu gerçekleştirebilmeniz mümkün.

Snapchat Dil Değiştirme Adımları Neler?

Snapchat Dil Değiştirme-1

Çok sayıda kişi tarafından kullanılan sosyal medya uygulamasında varsayılan dili kolayca değiştirebilirsiniz. Sosyal medya hizmeti Türkçeden İngilizceye, Fransızcadan Almancaya, Finceden Çinceye kadar çeşitli dilleri destekliyor.

Dili değiştirebilmek için ilk önce akıllı telefonunuzda ya da tabletinizde yüklü olan Snapchat isimli sosyal medya uygulamasına girmeniz gerekiyor. Uygulamaya girdikten sonra eğer oturumunuz açık değilse hesabınıza giriş yapın.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra ekranın sol üst köşesinde bulunan profil simgesinin üzerine dokunun. Bunu yapmanız hâlinde profil sayfanız açılacak. Profil sayfasının sağ üst köşesinde yer alan çark simgesine basın. Böylelikle uygulamanın ayarlar sayfasına erişeceksiniz.

Ayarlar sayfasında Bitmoji, Şifre, İki Etkenli Doğrulama dahil olmak üzere pek çok kategori bulunuyor. Bu kategoriler arasından Dil kategorisine girmeniz gerekiyor. Dil kategorisini görüntülediğinizde desteklenen dillerin bir listesi ile karşılaşacaksınız.

Liste üzerinden bir dil seçin. Seçim yaptığınızda “Değiştir” butonuna basın. Bu adımı uyguladığınız takdirde uygulama yeniden açılacaktır. Sosyal medya uygulaması yeniden açıldığında dil değişmiş olacaktır.

Exit mobile version