Snapchat Arkadaş Ekleme Sınırı Kaçtır? Nasıl Kaldırılır?

Snapchat arkadaş ekleme sınırı kaçtır sorusuna yanıt mı arıyorsunuz? Bu yazıda Snapchat'teki arkadaş sınırını açıkladık.

Snapchat Arkadaş Ekleme Sınırı Kaçtır?

Snapchat, dünyanın birçok bölgesinde aktif olarak kullanılan sosyal medya platformlarından biridir. Siz de eğer arkadaşlarınızla iletişim kurmak, günlük yaşamınızdan kesitler paylaşmak gibi amaçlarla bu platformu kullanıyorsanız arkadaş ekleme limitini çoktan geçmiş olabilirsiniz. Bu konuda şüpheleriniz varsa Snapchat arkadaş ekleme sınırı kaçtır gibi sorulara yanıt arayabilirsiniz.

Bu yazıda Snapchat’te eklenebilecek arkadaş sınırının kaç olduğunu paylaşacağız ve bu sınırı kaldırmanın bir yolu olup olmadığını, kısıtlama uygulanması durumunda neler yapabileceğinize değineceğiz.

Snapchat Arkadaş Ekleme Sınırı Kaçtır?

Snapchat’te bir hesapta ekleyebileceğiniz toplam arkadaş sayısı 6 bin ile sınırlıdır. 6.000 arkadaşa sahip olan sosyal medya kullanıcılarının Snapchat’te daha fazla arkadaş eklemeye devam edebilmesi için arkadaş listesinden kaç arkadaş eklemek istiyorsa o kadar arkadaşını arkadaşlıktan çıkarması gerekiyor.

Snapchat en fazla kaç arkadaş eklenir sorusuna verilebilecek cevap geçmişte daha düşük bir sayıydı. İlk başlarda 6.000 arkadaş sınırının yarısından daha az arkadaş eklenebiliyordu. Zaman ilerledikçe ve sosyal medya platformu daha yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandıkça bu sınırlama da esnetilerek eklenebilecek maksimum arkadaş sayısı arttırıldı.

Bu sınırlama sadece sizin için geçerlidir. Sizi kaç kullanıcının ekleyebileceği ile ilgili herhangi bir sınırlama yoktur. Başka bir deyişle, bu sınırlama, sizin arkadaşlık isteği gönderebileceğiniz kişi sayısını belirler. Siz eklenebilecek maksimum arkadaş sınırını geçmiş olsanız bile başkaları size arkadaşlık isteği göndermeye devam edebilir.

Snapchat’te Arkadaş Sınırı Nasıl Kaldırılır?

Snapchat’te arkadaş sınırını kaldırmanın bir yolu yoktur. Arkadaş limitini doldurmuş olmanıza rağmen yeni bir sosyal medya kullanıcısını arkadaş olarak eklemek isterseniz mevcut arkadaş listesinden ne kadar arkadaş eklemek istiyorsanız o kadar arkadaşınızı çıkarmaktan başka bir seçeneğiniz bulunmuyor.

Arkadaş listesinde 6 bin kişi yer almamasına rağmen çok fazla arkadaş eklediğinize dair bir uyarı ile karşılaşmanız olasıdır. Bu da sosyal medya platformunun günlük eklenebilecek arkadaş sınırlamasıdır. Bu sınır genel sınıra kıyasla daha düşüktür. Gün içinde 100-150 arkadaş ekledikten sonra bu tür uyarılar önünüze çıkabilir.

Genel sınırın aksine bu uyarılar geçicidir. Bir gün geçtikten sonra diğer insanları arkadaş olarak eklemeye devam edebilirsiniz ancak bir arkadaş ekledikten sonra yeni bir arkadaş ekleyene kadar biraz süre geçtiğinden emin olun yoksa Snapchat, art arda istek göndermeyi olağandışı faaliyet olarak algılayabilir ve hesabınızı kısıtlayabilir.

Exit mobile version