Snap Puanı Nedir? Snap Puanı Nasıl Artar?

Snap puanı nedir? Snap puanı nasıl artar? İşte popüler sosyal medya uygulamasına dair merak edilen soruların yanıtı!

Snap puanı nasıl artar sorusu, Snapchat isimli popüler sosyal medya uygulamasını kullanmaya başlayan kullanıcılar tarafından en çok sorulan soruların başında geliyor. Hazırladığımız yazıda sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen soruyu cevaplayacağız.

Snap Inc tarafından geliştirilen Snapchat, 2011 yılının eylül ayında sunulan bir sosyal medya uygulamasıdır. Yıllardır çok sayıda kişi tarafından kullanılmaya devam edilen sosyal medya platformunda gönderiler bir süre sonra kendi kendiliğine siliniyor.

Eğlenceli yüz filtreleri sayesinde kullanıcıların keyifli zaman geçirmesine imkân tanıyan uygulamayı kullanmaya yeni başladıysanız Snap puanı diye bir ifade ile karşılaşmış olma ihtimaliniz yüksek. Peki, Snapchat puanı nedir, ne işe yarar?

Snap Puanı Nedir?

Çok fazla sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından oldukça merak edilen Snap puanı, kullanıcıların sosyal medya uygulamasını ne kadar aktif bir şekilde kullandığının bir göstergesidir. Bunun dışında Snapchat puanı bir işe yaramaz. Yani diğer kullanıcılara karşı herhangi bir avantaj sağlamaz.

Snap Puanı Nasıl Artar-1

Snap Puanına Nerden Bakılır?

Snapchat puanınızın kaç olduğuna çok kolay bir şekilde bakabilirsiniz. Bunun için ilk önce akıllı telefonunuzda yer alan Snapchat adlı sosyal medya uygulamasını açmanız gerekiyor. Uygulamayı açtıktan sonra üyelik bilgilerinizi yazarak hesabınıza girin.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra kamera arayüzü ile karşılaşacaksınız. Profil fotoğrafınızın üzerine dokunarak profil sayfanıza erişmeniz gerekiyor. Profil sayfasını görüntüledikten sonra kullanıcı adınızın hemen alt kısmında bir sayı göreceksiniz. Bu sayı, hesabınızın Snapchat puanıdır. Peki, Snapchat puanı nasıl artar?

Snap Puanı Nasıl Artar?

Yukarıda sosyal medya uygulamasında bulunan hesabınızın puanını arttırmanıza yardımcı olacak ipuçları bulunuyor. Bu ipuçların detaylarına aşağıdan bakabilirsiniz

Arkadaşlarınıza Snap Gönderin

Öncelikle popüler sosyal medya platformunda Snap puanı normal bir mesaj göndererek veya alarak artmaz. Bunun yerine arkadaşlarınıza Snap gönderebilirsiniz. Böylelikle profil sayfanızda konumlanan sayının artmasını sağlayabilirsiniz.

Hikaye Paylaşın

Dünya çapında milyonlarca akıllı telefon kullanıcısı tarafından kullanılan sosyal medya uygulamasında arkadaşlarınızın hikayelerini izlemek hesabınızın puanını arttırmaya yardımcı olmaz. Puanı arttırmak için hikaye paylaşabilirsiniz.

Yeni Arkadaşlar Ekleyin

Sosyal medya hizmetinde yeni arkadaşlar eklemek, hesabınızın puanının artmasına yardımcı olabilir. Uygulamada yer alan arama butonu üzerinden çok pratik bir şekilde diğer kullanıcıları arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.

Gelen Snap’leri Açın

Diğer kullanıcılar tarafından size gönderilen Snap’leri açmak, Snapchat puanının yükselmesine yardımcı olabilir. Dolayısıyla Snap gelip gelmediğini düzenli olarak kontrol edebilirsiniz.

Exit mobile version