Skoda Vision IV konsepti görücüye çıkmaya hazırlanıyor!

Göze oldukça çekici gelen araçlar üreten Çekyalı firma Skoda, 2019 Cenevre otomobil Fuarı’nda Skoda Vision IV isimli elektrikli konsept aracını tanıtmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Skoda tarafından yeni konsept aracın çizim görselleri paylaşıldı. Bu da bize aracın nasıl görüneceği hakkında oldukça önemli ipuçları veriyor. Coupe Crossover formuna sahip olan Skoda Vision IV, Volkswagen grubu araçlarında da kullanılan MEB platformu üzerinde yer alacak.

Audi E-Tron konsepti tanıtım için gün sayıyor!

Skoda Vision IV radikal tasarım detaylarına sahip olacak

Heybetli bir ızgaraya sahip olan elektrikli konsept araç, atletik yapısı sayesinde oldukça güçlü ve modern bir imaj çiziyor. 22 inçlik jantlarla gelecek olan konseptin dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi de aracın kapı kollarının bulunmaması. Yan aynaların yerinde de kameralı bir sistem barındıran elektrikli araç aynı zamanda çerçevesiz camlara sahip.

Aracın seri üretime geçip geçmeyeceği hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Firma tarafından yapılan açıklamalara göre geleceğin elektrikli Skoda modelleri de bu araçta kullanılan tasarımı baz alacak.

 

Exit mobile version