Skagen’in Falster 3 Akıllı Saati: İşte Tüm Detaylar

Wear OS arkasında bazı büyük isimlerin olduğu son derece kullanışlı bir akıllı saat. Skagen tarafından üretilen bu yeni akıllı saat, Fossil’in bir yan kuruluş.Skagen markası çok hoş görünümlü akıllı saatlerin arkasında yer alan önemli bir şirket. 

Şirketin çıkarmak istediği akıllı saat, şimdi kaldırılan bir Amazon listesinde piyasaya sürülmeden önce çevrimiçi görünen Skagen Falster 3 gibi görünüyor. Skagen Falster 2 çok iyi tasarlanmış bir akıllı saatti ve Falster 3 bu konuda daha fazla imkan vaat ediyor. Düz tarafları, belirgin saat kayışı kulaklarını ve sağ taraftaki üç düğmeyi tutuyor.

Skagen’in Falster 3 akıllı saati

Amazon listesini incelediğimizde, hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Sadece 4 farklı renk seçeneği belirgin. Siyah Silikon, Mavi Silikon, Tunç Çelik Hasır ve Deri – Silikon desteği. 

NFC ve GPS ile 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olacağı tahmin ediliyor. Özellikleri arasında kullanıma göre 24 saat pil ömrü ifadesi yer alıyor. Skagen Falster 3’ün, Snapsilgon Wear 3100 işlemciye ve 1 GB RAM’e sahip olacağı söyleniyor. 

Skagen saatler genellikle normal Fosil saatlerden daha pahalıdır ve burada da durum pek değişmeyecek gibi görünüyor. Amazon listesi 1800 TL’lik bir fiyatı gösteriyor.

Exit mobile version