Sızan Xiaomi Mi 11 Lite 4G’de Snapdragon 732G görünüyor

Xiaomi, amiral gemisi telefonlarının lite versiyonunu duyurmayı bir gelenek haline getirdi ve bu Mi 11 Lite akıllı telefonda Snapdragon 732G işlemci yer alacak. Bu gelenek bu yıl da devam edecek, ancak yalnızca bir lite modelin olduğu önceki yılların aksine, bu yıl Mi 11 Lite’ın iki versiyonunu alacağız: 4G versiyonu ve 5G versiyonu. Bir sızıntı, ilkinin tam özellik sayfasını ortaya çıkardı.

Sızıntının kaynağı Sudhanshu Ambhore (@ Sudhanshu1414) ve telefonun tüm teknik özelliklerini bugün erken saatlerde bir tweet ile açıkladı. Telefonun bazı fotoğraflarını da paylaştı.

Google Fuchsia OS’nin ilk geliştirici sürümleri için hazırlanıyor

Ona göre Mi 11 Lite 4G, 2400 x 1080 çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip 6.55 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Daha önceki bir sızıntı bize ekranın düz olduğunu ve sol üst köşede bir delik olduğunu gösterdi.

XIAOMI MI 11 LITE SNAPDRAGON 732G VE DİĞER ÖZELLİKLER

Telefona güç vermek, Redmi Note 10 Pro’nun içindeki aynı yonga seti olan Snapdragon 732G işlemcidir. Ayrı bir tweet’te, telefonun 6GB RAM ve 64GB veya 128GB depolama alanıyla geleceğini açıkladı. Bu tweet ayrıca RAM + depolama varyantlarını ve ayrıca Mi 11 Lite 5G’nin mevcut olacağı renkleri açıklıyor.

Kameralar için, 8MP ultra geniş kamera ve 5MP telemakro kamera ile birlikte arka tarafta 64MP ana kamera var. Her üç kamera da Mi 11’inkine benzer bir muhafaza içinde oturuyor. Öne bakan kameradan söz edilmiyor.

Mi 11 Lite 4G, 4520mAh bataryaya sahiptir ve 33W hızlı şarjı destekler (kutuya 33W şarj cihazı dahildir). Ayrıca Bluetooth 5.2, NFC, Çift SIM desteği ve bir MicroSD kart yuvasına sahiptir. MIUI 12’yi Android 11 tabanlı çalıştıracak. Ağırlığı 150 gram ve boyutları 164 x 74 x 6 milimetredir.

Ekteki resimler, telefonun Siyah, Mavi ve Pembe olmak üzere üç renkte satışa sunulacağını gösteriyor. Kamera muhafazası biraz çıkıntı yapıyor ve güç düğmesi biraz dışarı çıkarken, parmak izi tarayıcısı olarak ikiye katlanmadığına inanmak istiyoruz. Alt kısım, SIM tepsisinin olduğu yerdir ve USB-C bağlantı noktasının diğer tarafında altı delikli bir hoparlör ızgarası bulunur.

Xiaomi, telefonun ne zaman piyasaya çıkacağını henüz açıklamadı, ancak ay bitmeden veya Nisan başında gelirse şaşırmayacağız.

Exit mobile version