Siyah PlayStation 5 DualSense kontrolcüsü ortaya çıktı

Son zamanlarda internette tamamen siyah bir PlayStation 5 DualSense kontrol cihazının varlığını gösteren yeni görüntüler ortaya çıktı. Amerika Birleşik Devletleri Federal İletişim Kurulu’ndan gelen siyah PlayStation 5 DualSense kontrolcüsü sadece prototip olabileceğini de gösteriyor.

Bu, FCC tarafından siyah bir DualSense’in fotoğrafları ikinci kez paylaşılıyor. Ancak söz konusu siyah DualSense ilk kez beyaz tuşlara sahipti. Bu yeni görüntülerde görebileceğiniz gibi kontrolcü artık tek renk.

PlayStation 5’in beş yıllık satış tahmini açıklandı

SİYAH PLAYSTATION 5 DUALSENSE GELİŞTİRİCİLER İÇİN AYRILMIŞ

Resmi DualSense, beyaz-siyah renk geçişine sahipti. Sony’nin şimdiye kadar onayladığı tek üründür. Ancak, bu yeni renk yolunun bir komisyonun elinde olduğu düşünüldüğünde sonuç, bu siyah kontrolcülerin var olduğu ve çalıştığını gösterir. Büyük olasılıkla siyah DualSense kontrolcüsü, geliştiriciler için ayrılmış olan bir parçasıdır. İşlevlerde perakende olanlarla aynıdır. Ancak çoğu zaman olduğu gibi renk bakımından farklıdır.

PLAYSTATION 5 HAYRANLARI TEK RENK İSTİYOR

Sony hayranlarının yeni konsola olan tutkusuna rağmen, birçoğunun yeni donanımın tasarımı ve renkleri konusunda hâlâ tereddütleri var. PS2’den itibaren olduğu gibi tamamen siyah bir şeye sahip olmayı tercih ediyor. Öte yandan, siyah her şeyde iyi görünüyor.

Belki de PlayStation 5 hiçbir zaman tek renkli bir renge sahip olmayacak. Ancak beyaz kabukların çıkarılıp yeniden takılabildiği basitlik, bir “özelleştirme” planlayanlara manevra için geniş bir alan bırakıyor.

PlayStation 5, 12 Kasım’da ABD, Japonya, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore’de 499 € (veya Dijital Sürüm için 399 €) fiyatla piyasaya sürülecek.Dünyanın geri kalanı 19 Kasım’a kadar beklemek zorunda kalacak. Türkiye’de ise PS5’in fiyatı 8.299 TL olarak açıklanmıştı.

Exit mobile version